Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe Shoei Hjelmer

Shoei Kako Co , LTD etablert i Tokyo i 1959 . Selskapet er kjent for å designe , utvikle og gjøre høykvalitets motorsykkel hjelmer . Shoei har nå flere avdelinger over hele verden , inkludert en sikkerhet utviklingssenter i California som åpnet i 1968 . Innkjøp Hjelmer Online

Mens Shoei hjelmer ikke kan kjøpes direkte fra produsenten på nettet, deler og tilbehør kan kjøpes ( se lenke i Resources) . Hjelmer kan kjøpes fra andre online motorsykkel butikker som Helmet by eller få rettet .
Puchasing Hjelmer i Store

Ved å besøke den Shoei hjelm nettsted ( se lenke i ressurser ) , kan du finne din nærmeste filial eller din nærmeste Shoei forhandler ved å oppgi postnummeret ditt . Det er mulig å ringe på forhånd for å sjekke tilgjengeligheten av en bestemt hjelm eller for å reservere en med de fleste forhandlere .
Tilleggsinformasjon
p Det er foretrekke å gå til butikken for å plukke din hjelm. Hovedårsaken Shoei ikke selger sine produkter på nettet, er fordi du ikke kan være riktig montert for en hjelm over Internett . Plukke opp hjelmen fra en butikk betyr at du kan prøve på hjelmen og se hvordan det passer og om det vil gi tilstrekkelig beskyttelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107578.html

Previous:
Next:

motorsykler