Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette Stigerør på en motorsykkel

En motorsykkelens stigerør tjene som festepunkt for styret, slik at stengene festes direkte til styringsgruppen åk øvre klemme. For det meste, er lite oppmerksomhet på styret stigerør som de tause oppfylle sin rolle, men signifikant økning i komfort kan bli funnet ved å installere en høyere sett av stigerør. Som høyden av stigerørene øker, slik at også høyden på styret, og gir rytteren en mer naturlig, sparket-back holdning. Installere et nytt sett av stigerør er ganske grei, forutsatt at motorsykkelen styringsgruppe åk er skikkelig forberedt. Du trenger:
Fire skiver
To låseskiver
To nøtter
pipenøkkel og stikkontakter
Styre
unbrakonøkkel satt
Vis flere instruksjoner

en

Installer styret stigerør 'gummiforinger, om noen, i sine monteringshullene på styring åk øvre klemme. Skyv en vaskemaskin på de gjengede montering innleggene fra bunnen av stigerørsbaser. Skyv innleggene gjennom foringene før de forlenge under øvre klemme.
2

Slip en vaskemaskin, etterfulgt av en lås skive og mutter, på endene på styret stigerørsbaser 'innlegg. Stram mutterne løst mot bunnen av den øverste styring åk klemme med en pipenøkkel.
3

Place styret på kanalen kuttet i toppen av sykkelstyret stigerørsbaser. Plasser riser dekker over styret og løst bolt dem på plass på stigerørsbaser ved hjelp av en umbraconøkkel.
4

Roter begge stigerør til de er jevnt på linje med styret. Stram mutteren på undersiden av begge stigerør, ved hjelp av en pipenøkkel.
5

Sitt på motorsykkel og plasserer begge hendene på styret. Skyv styret mot deg eller fra deg før de er i en komfortabel stilling. Hold styret stødig med en hånd og stram til riser dekker "bolter med den andre hånden ved hjelp av en umbraconøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109910.html

Previous:
Next:

motorsykler