Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Clutch Springs på et KLX 110

Kawasakis KLX 110 ble laget for å introdusere yngre ryttere til motorsykkel riding, samtidig som det gir en større og raskere grunnlag for å holde rytteren underholdt som han vokser. Disse egenskapene er også gunstig for voksen pit-bike racing scenen, som hadde vært i stor grad dominert av mindre 50 cc maskiner. Selv om KLX 110 er kraftig for sin størrelse, kan motorsykkelens clutch fjærer bli beskattet av vekten av en voksen rytter, slik at overføring til å skli i stedet for å drive den KLX 110 fremover. Bytte svake clutch fjærer med stivere fjærer gjør at clutchen å fungere som normalt. Du trenger:
Oil fange pan
Hylsnyckel 8
, 10, 13 og 14 mm kontakter
Momentnøkkel
Impact driver
Phillips bit
Adapter socket
1 liter, 10W-40 API SE-Grade motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Start KLX 110 og la den hvile i stedet for fem minutter å varme motoren olje. Stopp motoren etter at den har varmet, og la den avkjøles i 10 minutter.
2

inn en olje fange pan under motoren. Skru ut oljepluggen fra bunnen av motorhuset, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel. La oljen renne i minst 10 minutter. Skru oljepluggen inn i motorhuset for hånd, deretter stramme den til 22 fot-pounds med en momentnøkkel og en 14 mm-kontakten.
3

Fjern skid plate fra bunnen av KLX 110 er ramme, med en pipenøkkel, 13 mm pipe og en 8 mm-kontakten. Skru av kickstart nivå klype bolt, ved hjelp av pipenøkkel og en 10 mm pipe, og trekk kickstart spaken ut av kickstart akselen som stikker ut fra clutch dekselet. Ta av høyre fot pinne, med en pipenøkkel og en 13 mm stikkontakt. Fjern den bakre bremsehendelen, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten.
4

Fjern koplingsdekselet bolter fra høyre side av motoren, ved hjelp av en muttertrekker utstyrt med en Phillips bit. Trekk dekselet og pakningen ut av motoren for å avsløre de primære og sekundære clutch forsamlinger.
5

Trekk trekantet ball-release montering, shift gaffel, slipper cam og begge lagrene av av større primære clutch montasje ved midten av motoren ved hånd.
6

Skru alle seks bolter fra den primære clutch trykkplaten, ved hjelp av en pipenøkkel, og en 10 mm tilslutning. Trekk trykkplaten ut av den primære clutch hånd. Trekke alle fire clutch fjærer av av de primære koplingsnavet våren tårnene for hånd.
7

Skyv opp den nye clutch fjærer på primære koplingsnavet våren tårnene. Plasser trykkplaten over primære clutch hub og fjærer. Skru trykkplaten boltene på plass, med en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Stram boltene til 30 tommers-pounds med en momentnøkkel og en 10 mm-kontakten. Varamedlem fra bolt til bolt i et kryss og tvers mønster for å fordele trykket plate mot clutch fjærer.
8

Sett trekantet ball-release montering, shift gaffel, slipper cam og begge lagrene i primære clutch montering for hånd.
9

Sett clutch dekselet og pakningen på høyre side av motorhuset. Trekk til clutch dekselet boltene til 46 tommers-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel utstyrt med en Phillips bit og en adapter socket.
10

Sett høyre fot pinne, med en pipenøkkel og en 13 mm socket. Skyv bakbremsen spaken og kickstart spaken i sine respektive plasser, og stram deretter spaker 'klype bolter med en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Reinstallere skid plate på bunnen av KLX 110 er ramme, med en pipenøkkel, 13 mm pipe og en 8 mm-kontakten.
11

Refill motoren med tre firedeler av en liter 10W- 40 API-Grad SE motorolje gjennom påfyllingsstussen på toppen av clutch dekselet. Start KLX 110 og la den varme i 5 minutter, så stopper motoren. La oljen betale for 3 minutter. Løft KLX 110 i vertikal stilling og kontroller oljenivået om måleren innebygd i bunnen av clutch dekselet. Legg en liten mengde olje i motoren, hvis oljenivået er under måleren er lavere mark.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111455.html

Previous:
Next:

motorsykler