Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Shield på en HJC CL-33

Fall i de fleste open-face hjelmer er mangelen på beskyttelse mot vind, regn og rusk. HJC CL-33 hjelmen løser dette problemet ved å integrere en flip-up skjerm som gir full dekning av sine brukerens ansikt. Holde i tråd med merkets brukervennlig appell, inkorporerer CL-33 HJC lett-å-bruke skralle skjold festemekanismen å forenkle loven av å fjerne og installere visir. Du trenger ingen verktøy, slik at skjoldet skal endres ut på mindre enn et minutt. Instruksjoner
en

Løft ansiktet skjerme opp i høyeste posisjon med begge hender.
2

Place tomlene på skjoldet utløserarmene under kanten av ansiktet skjold. Skyv spakene mot fronten av hjelmen for å låse opp skjermen.
3

tak i visir med begge hender og trekk skjoldet opp og bort fra hjelmen i en 45-graders vinkel .
4

Hold nytt ansikt skjold mot hjelmen så nær sin fullt hevet posisjon som mulig. Trykk på den runde tappene på innsiden kantene av ansiktet skjold i de runde hullene på hjelmens sideplatene.
5

Senk visir til plasthaken på innsiden av skjoldet passerer under side platenes kanaler. Skyv utløserarmene mot baksiden av hjelmen med tomlene.
6

Senk visir helt. Flytt skjold fra sin fullt hevet til fullylowered posisjoner flere ganger for å sikre at skjoldet mekanismen har låst. Hvis visir binder eller ikke sikret i mekanismen, fjerne visir helt og installere det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110369.html

Previous:
Next:

motorsykler