Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan måle en motorsykkel Eksos

Ved føderal lov, kan en motorsykkel eksos ikke "overstige et støynivå på 84 desibel når du reiser mer enn 35 km /h på en asfaltert gate eller motorvei." Enhver motorsykkel som eksos overstiger dette beløpet av støy er underlagt sitat og en bot. På grunn av dette, er det viktig å kontrollere støynivået av motorsykkelens avgass for å sikre at den ikke overskrider den angitte føderale støynivået. Heldigvis, kan dette gjøres med noen få verktøy i løpet av minutter. Du trenger
Type 1, Type S1A, Type 2, eller type S2A Lydmåleskjermen
Lydnivå kalibrator
Turteller
Assistant
Vis flere instruksjoner

1.

Park motorsykkelen på en flat, jevn og fast overflate. Plasseringen bør være stille og bør ikke ha noen hindringer som kan reflektere lyden kommer fra motorsykkel eksos - dette inkluderer vegger, biler og skilt
2

Slå på lyd nivåmåler og lyd. nivå kalibrator. Rett kalibrator mot lyden nivåmåler mikrofon. Kalibratoren vil avgi en bestemt frekvens, angitt sted på kalibrator. Lydnivået meter vil da kalibrere bruke denne frekvensen. Hvis lyden nivåmåler ikke klarer å vise riktig frekvens, ta kontakt med apparatets produsent for reparasjon instruksjoner.
3

Koble turteller til motorsykkelen i henhold til instruksjonene som fulgte med den.

4

Plasser rytteren slik at han står med en fot på motorsykkel sete med begge føttene berører bakken, i normal kjørestilling.
5

Position lydnivået meter nøyaktig 20 inches bak og i samme høyde som motorsykkelens eksos. Mikrofonen må også være parallelt med bakken og plassert i en 45 graders vinkel i forhold til motorsykkelens vanlig fri reise.
6

Place motorsykkelens tannhjul i nøytral stilling. Har rytteren kjør motoren på 35 mph, som vises på turtelleren.
7

Record decibel produksjonen av eksos ved 35 mph. Dersom den overstiger 84 desibel, er motorsykkelens eksos i strid med den føderale støy lov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109988.html

Previous:
Next:

motorsykler