Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Tuning tips for 1985 Honda XR100R

Tuning en 1985 XR100R er det samme som tuning nesten hvilken som helst liten forskyvning firetaktsmotor. Mindre motorer har en tendens til å være mer kresen enn større funn. Mindre variasjoner i tune vil skape større problemer med ytelsen. Så bør du forventer en tune-up hver sesong. Av størst betydning på XR100R er en godt avstemt forgasseren. Air Filter

Dirt sykler er vanskelig på luftfiltre. Det er lite poeng i å gjøre en stor tune-up hvis du ikke har bekreftet motoren din kan puste. Mange 1985 XR har ettermarkedet luftfiltre. Hvis du har en ettermarkedet pod filter, rengjøre den med et filter renere. Ikke bruk bensin for å rense luftfilteret som det presenterer en betydelig brannfare. Hvis du har et lager filter, må den skiftes.
Forgasser

forgasseren er hjertet av en liten motor, og leverer riktig mengde drivstoff og luft til motoren i riktig forhold til rett tid. Forgassere tendens til "lakk" når de oppbevares i lang tid; sittende drivstoff fordunster, avleiringer i interne komponenter som påvirker forgasseren funksjon. Dersom din sykkel har blitt sittende i lang tid, er det mer sannsynlig å ha "lakkering", som vil kreve at du fjerner, demontere og rengjøre carb, deretter montere den med en 1985 XR100R carb gjenoppbygge kit. Ellers gjør at tomgangsskruen er riktig angitt.
Spark Plug

Når du har forsikret din XR100R kan levere et gass /luft blanding uten restriksjoner fra et skittent luftfilter eller drivstoff rester i forgasseren, pass på at blandingen blir antent på nøyaktig riktig tidspunkt. Først sjekke tennpluggen for å sikre at det er i stand til skikkelig tenning. Hvis det er slitt eller har hakk, erstatte den med en ny, skikkelig gapped plugg.
Tenningsinnstilling

1985 XR100Rs ikke har elektroniske tenninger. Du må fjerne statoren plate med en skrutrekker og sett stator plate ved hjelp av merkene på platen og en timing lys.
Ventiler

Forgasser og luftfilter vedlikehold er påkrevd oftere på et 1985 XR100R, så ikke la ventil justeringer snike seg innpå deg. Du trenger kanskje ikke å gjøre noen justering hvert år, men det er fornuftig å sjekke. Fjern ventil tappet deksler og sjekke snert (gapet mellom ventilen og tappet) med en bladsøker på hver ventil. Stram gap, slik det kreves, ved å justere ventil tappet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109076.html

Previous:
Next:

motorsykler