Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer ElectroPod LED Kits

Fra lyse blues til strålende røde, kan LED-belysningen skaper en levende glød når de er installert på kjøretøyet. De som ønsker å innlemme denne LED tillegg til sine kjøretøy - inkludert motorsykler, biler, lastebiler, ATV - kan installere et ElectroPod LED kit. Feste dette settet til ditt kjøretøy kan gjøres hjemme. Når det er installert, slå den på for å belyse din tur. Du trenger:
ElectroPod LED kit
Wire stripper
Wire nøtter
Vis flere Instruksjoner
en

Bestem ønsket posisjon for ElectroPod er LED aksent pods og lys barer. Disse stedene bør være over en funksjon du ønsker å fremheve. For eksempel vil plassere lysdiodene under rattstammen eller gass tank belyse bilens motor, mens montering lysdioder under foran og bak hjulet brønner vil gi dekkene en lysende glød.
2

Rengjør overflaten av området der du ønsker å feste lysdioder. Sørg for at den er fri for skitt, gjørme og støv slik at lampen kan enkelt følge.
3

Følge den ene siden av tosidige skum tape på baksiden av LED lys bar eller aksent pod. Dette limet vil ha kommet med settet.
4

Plasser LED-armatur på ønsket sted på kjøretøyet ved hjelp av den andre siden av skum tape.
5

Position av /på-bryter av settet på et lett tilgjengelig sted. Sikre denne bryteren vil ikke hindre eller blokkere andre kjøretøy funksjoner og måleinstrumenter. Fest det på plass med dobbeltsidig skum tape.
6

Route de positive strømledningene (som er rød) fra lampene mot ikke-smeltet strøm ledningen til av /på bryter. Unngå å kjøre disse ledninger gjennom en del av kjøretøyet som kan brenne eller ødelegge dem, slik som motoren.
7

strimmelen 1/4 til 3/8 av en tomme av enden av LED-strømmen ledninger og den ikke-smeltet strøm ledning av /på-bryteren ved hjelp av en wire stripper.
8

Samle de eksponerte endene av LED strømledningene og av /på-bryter ikke-smeltet strøm ledningen og plasser dem inn i en ledning mutter. Tvinn ledning mutter på de eksponerte endene av ledningene til det ikke lenger kan dreies. Dette vil sikre ledningene sammen. Pass på at det ikke er noen utsatte tråder.
9

Route alle negative ledninger (som er svart) fra lysdiodene til av /på bryter. Gjenta fremgangsmåten for å sikre dem og av /på-bryter negative ledningen (som er ved siden av enhetens ikke-smeltet strøm ledning) sammen i en wire mutter.
10

Løsne batteripolene av bilens batteri. Alle batterier er forskjellig, så følg batteriet produsentens instruksjoner hvis du er usikker på hvordan du løsne dem.
11

Strip av /på-bryter øvrige negative makt wire, som er funnet ved siden av smeltet makt wire. Vikle kabelen rundt batteriets negative. Stram terminalen tilbake på plass. Gjenta denne prosessen med den positive smeltet strøm ledningen til av /på bryter, pakke det rundt den positive batteriet innlegget før du fester batteriet terminalen tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111221.html

Previous:
Next:

motorsykler