Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få Svingarm Bolt Out of Banshee Min

Av en Yamaha Banshee er svingarm kan brekke eller utvikle stress sprekker. Noen mennesker opplever at når de går til fjerne svingarm bolten å erstatte svingarm at det ikke vil rikke seg. Dette er forårsaket av vann komme inn i bolt hullet i svingarmen. For mye vann inn bolten hull over tid vil føre til at bolten å ruste. Dette gjør fjerne bolten svært vanskelig og vil kreve hjelp av en venn til å få det ut. Du trenger
En hjelper
Penetrating olje
Impact eller butterfly skralle
Spissmeisel
Impact hammer eller klinke pistol
Vis flere instruksjoner
1

Spray en generøs mengde av penetrerende olje på svingarm bolten. La det sitte over natten slik at oljen kan suge dypt ned i bolt hullet.
2

Har din hjelper holde på bolten med virkningen eller butterfly skralle og begynner å presse den mot klokken. Bolten vil ikke flytte ennå, men hjelperen trenger å sette kontinuerlig press på bolten med virkningen eller butterfly skralle slik at når du går for å treffe bolten med meisel og virkningen hammer eller klinke pistol bolten vil begynne å bevege seg.
3

Plasser spiss meisel inn i divot ligger på den gjengede enden av bolten. Kjør meisel inn bolten med virkningen hammer eller klinke pistol. Etter noen treff, vil bolten begynne å gi. Har din hjelper skru bolten mot klokken så snart de kan mens du fortsetter å treffe bolten med meisel og virkningen hammer eller klinke pistol. Holde treffer bolten, mens hjelperen viser det mot klokken til den er stanset ut av swing-arm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110688.html

Previous:
Next:

motorsykler