Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tid en 1978 Yamaha 750 Special

The XS750 ble opprinnelig introdusert i 1976, idrett en 747 cc, tresylindret motor som støttet seg på et sett med tre mekaniske kontakt breaker poeng til sin makt tenningssystemet. Denne ordningen hadde en ulempe, som mindre tenning timing justeringer var vanskelig for de fleste XS750 eiere til å utføre selv. Ved 1978 ble XS750 tilbudt som en Special edition modell i USA, med en utpreget chopper-lignende utseende og en elektronisk tenning, som sterkt forenklet rutinemessige timing justeringer. Mens grunnleggende håndverktøy vil arbeide for denne oppgaven, er en timing lys et must. Du trenger
tenningsinnstilling
Timing lys
Phillips skrutrekker
12 og 17 mm fastnøkkel
Kontakt renere
WD-40
Vis flere instruksjoner
Timing Adjustment
en

Sett motorsykkelens tenningsnøkkelen i setet låsen under venstre side av setet og låse setet. Løft setet åpnes helt for å få tilgang til batteriet. Koble timing lys røde klippet til batteriets plusspol og den svarte klemmen til minuspolen.
2

Klem timing lysets induktiv pickup klippet på tennplugg kabelen på toppen av motorens venstre sylinder.
3

Fjern boltene fra timing dekselet på venstre side av motorens sylinder, med en stjerneskrutrekker. Trekk dekslet for å åpne motorsykkelen tenningen pick-up plate. En liten visningsvinduet kutt i øvre venstre del av pick-up plate, slik at timingen fremskritt under pick-up plate å bli sett på som motoren er i gang.
4

Start motorsykkel og hold timing lys foran pick-up plate vindu. Hold knappen på timing lys ned for å aktivere sin strobelys. Den rette timingen linjen etset inn i bunnen av tallerkenen sin visningsvinduet bør være på linje med F-merket preget inn i timing fremskritt når den passerer under strobelys. Pick-up plate må vris litt hvis F merket vises til venstre eller høyre for visningsvinduet timing linje.
5

Løsne pick-up plate er festeskruene med en stjerneskrutrekker . Sett inn en flat skrutrekker inn i lirke hakket på høyre del av pick-up plate og roter bunnplaten til F-merket er på linje med visningsvinduet timing linje. Stram pick-up plate skruer, med en stjerneskrutrekker.
6

Åpne gassen ved hjelp av vri grep på høyre håndtak, for å øke motorens turtall til 3000 rpm. Dette vil åpne timing advancer mekanisme for å øke tenningen timing for høy hastighet. Plasser timing lys over visningsvinduet og observere advancer mekanisme. Vinduets timing linje skal justeres med et par av rette merkene på fremskritt, noe som indikerer at tenningen har blitt fremmet helt. Hvis merkene ikke er på linje med timingen linje, vil forhånd mekanisme må fjernes og rengjøres.
7

Sett timing dekslet på motorsykkel, med en stjerneskrutrekker til å stramme dekke sin bolter . Koble timing lys fra tennpluggen kabelen og batteriet, negativ klippet først, etterfulgt av den positive klemmen. Senk setet og trykk den ned til setet låsen klikker stengt.
Rengjøring av Ignition Advance Mechanism
8

Skru av pick-up plate skruer, med en stjerneskrutrekker. Trekk pick-up plate bort fra motoren for å avsløre tenning forhånd mekanisme.
9

Fjern tenningen forhånd mekanismen fra motorens veivaksel. Mekanismen holdes på plass av en krage og en bolt, forsøker å skru bare bolten vil bare slå veivakselen. Hold mekanismen halsbåndet med en 17 mm fastnøkkel til å hindre veivakselen i å bevege seg og skru bolten med en 12 mm fastnøkkel. Trekk kragen ut av veivaksel og fjern forhånd mekanisme.
10

Rengjør forhånd mekanisme med deler spray for å fjerne eventuell innestengt skitt mellom mekanismen er vekter. Smør vekter 'pivot poeng med en liten mengde WD40. Flytt vektene for hånd fra sine full-lukket til full åpen posisjon for å sikre at de beveger seg fritt. Hvis vektene stokk eller nekter å flytte etter rengjøring, sett forhånd mekanisme.
11

Sett forhånd mekanisme på veivakselen, setter inn styrepinnen på enden av veivakselen inn i hullet på baksiden av forskudd mekanisme. Skyv kragen på veivakselen og hold det på plass med en 17 mm fastnøkkel. Skru bolten inn i enden av veivakselen med en 12 mm fastnøkkel.
12

Sett pick-up plate på motoren, med en stjerneskrutrekker til trekk til platens bolter. Tilbakestille tenning timing som vist i kapittel 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110106.html

Previous:
Next:

motorsykler