Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en Kawaski Clutch kabel

Som de fleste motorsykler, mange Kawasaki motorsykler operere på en grunnleggende, kabel-aktivert system for å engasjere og løsne clutch. Denne kabelen systemet krever et minimum av vedlikehold for å gi driftssikkerhet og brukervennlighet. Over tid vil imidlertid disse kablene strekke og føre til et overskudd av gratis spill på clutch hendel å utvikle. For mye fri lek og slakk på spaken til slutt vil hindre clutch fra løsrev helt, forårsaker skiftende vanskeligheter og tidlig overføring slitasje. Tar tid å opprettholde riktig mengde slakk på spaken og clutch plate vil forlenge levetiden på kabelen og gjenopprette Kawasaki ytelse. Du trenger
Kombinasjonsnøkkel sett, metrisk
skrutrekker, Phillips
Vis flere instruksjoner
en

Finn wirejusteringen mutteren i senter av kabelen og stramme det helt å løsne kabelen.
2

Løsne låsemutteren på clutch hendel er kabel adjuster og trekk kabel adjuster til den sitter mot clutch hendel abbor. Dette vil maksimere mengden av gratis spill på spaken.
3

Følg kabelen til clutch adjuster arm eller plate på motoren. Dersom motorsykkelen har en plate, ta den på dette tidspunktet. Du må ha direkte tilgang til justeringsskruen og låsemutteren på motoren.
4

Løsne låsemutteren på justeringsskruen og sakte vri justeringsskruen mot klokken fire hele omdreininger. Skruen skal dreie fritt uten noen drag på denne tiden.
5

Sett kabelen fri lek på clutchen ved å stramme justeringsskruen inntil det blir vanskelig å slå. Dette er det punktet at clutchen begynner å løsne. Løsne justeringsskruen en halv omdreining og stram låsemutteren fullt.
6

Løsne regulatoren på midten av kabelen for å fjerne slakk.
7

Løsne kabelen justering på clutch hendel for å fjerne slakk. La 2 til 3 mm slakk på clutch hendelen og stram låsemutteren med regulatoren.
8

Skru til låsen på kabelens midterste adjuster og installere clutch justering plate hvis det ble fjernet i trinn 3 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106642.html

Previous:
Next:

motorsykler