Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre clutch hendel på en Harley Ultra Glide

Harley-Davidson Ultra Glide clutch spaker gi betydelig mekanisk fordel til rytteren. Montert på venstre side av styret, er det posisjonert for å bli brukt av venstre hånd, slik at den høyre hånd fri til å betjene gass og bremsene foran. Flere clutch hendel alternativer er tilgjengelige på Ultra Glir: krom spaker, polert aluminium, wide "comfort" grep og "ez pull" spaker. Brede og /eller EZ pull spaker er foretrukket for personer med relativt svak venstre styrke og kan bidra til å overvinne trykket av koplingsfjæren. Du trenger
ren butikk rags
to halvmåne fastnøkkel
Vernebriller /vernebriller
Utenfor snap-ring tang
New clutch hendel
New clutch dreiepinne snap-ring

Vis flere instruksjoner
en

Dekk foran fender og drivstoff tank (er) med ren butikk filler for å forhindre lakkskader i tilfelle et verktøy blir droppet under arbeidet. Skyv gummistøvel beskytte clutch kabel adjuster opp kabelen for hånd for å eksponere regulatoren. Løsne justeringsskruen låsemutter med skiftenøkler og skru regulatoren i, effektivt redusere lengden på kabelen ermet.
2

Betjen clutch hendel for å trekke slakk i kabelen opp til spaken. Ta på vernebriller, og deretter fjerne clutch hendel pivot pin snap-ring som ligger på bunnen av pinnen. Skyv svingetappen oppover og ut av huset sitt. Trekk spaken fra huset og løsne kabelen lederendehylse fra clutch hendel.
3

Sett clutch kabel ferrul inn i det nye clutch hendel og engasjere den i sin holderen i spaken. Trekk ytre Clutchkabelen hylse bort fra håndtaket for å samle den slakk på toppen. Træ wiren gjennom sporet i huset og dra i spaken opp til sin posisjon, holde spenningen på kabelen for å hindre at det løsrev seg fra spaken.
4

Sett clutch hendel pivot tilbake gjennom bolig og spaken. Installere den nye clutch pivot snap-ring på pivot, forsikrer at den er bøyd helt inn i sporet.
5

Dra spaken tilbake fullt og veilede tønna på toppen av clutch kabelen ytre hylse inn sin utsparing i huset. Tilbake av clutchen kabel regulatoren inntil det meste av den er ut slakk i kabelen. Sjekk fabrikkens spesifikasjoner for clutch kabel endelig justering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106643.html

Previous:
Next:

motorsykler