Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Front Baffle på en V-stjerners

Yamaha V Star foran eksos baffel er koblet til eksospotte og arbeider for å redusere støyen fra det motorsykkelens eksosanlegg. Den fremre ledeplate er en forhåndsinstallert komponent som kan fjernes fra avgassrøret. Fjerne frontbaffelen påvirker ikke ytelsen til sykkelen, men det legger en lav rumling ved akselerasjon uten å gjøre lyden av motorsykkelen nedlatende. Du kan gjøre de nødvendige justeringer for å fjerne frontbaffelen fra eksos innløp i din egen garasje. Du trenger selg Electric drill
Drill bit
12-tommers borekronen forlengelse
12-tommers krok verktøy
Vis flere instruksjoner
1

Sikre motorsykkelen slik at den ikke vingle. Finn eksosrøret inntaket (det åpner vendt mot baksiden av sykkel) og ser inn i innløpet til å finne frontbaffelen. Du vil se hvelvet på slutten av innløpet, danner en barriere mot lyddemperen.
2

Undersøk borekronen å sørge for at utvidelsen på slutten av bittet er festet og funksjonell. Sett den inn i eksosrøret innløpet inntil den kommer opp mot midten av ledeplaten ved enden av innløpet. Når borkronen er på plass mot ledeplaten sentrum, starter den elektriske drill og holde trykk mot ledeplate inntil borkronen skjærer den. Når du føler dette, slå av drill og trekk den ut av innløpet.
3

Fjern frontbaffelen fra innsiden av innløpet ved å stikke en lang krok verktøy i innløpet til det punktet hvor du boret gjennom baffel. Hekt enden av verktøyet gjennom hullet du boret gjennom baffel i forrige trinn (du vil føle verktøyet gni mot lyddemperen som den fanger kanten av frontbaffelen). Etter kroken verktøyet er på plass, trekker hvelvet ut gjennom innløpet - spenne vekten din når du trekker ut baffel for ikke å miste balansen når du får baffel ut av innløpet. Etter at du har fjernet frontbaffelen, starte V stjerne for å teste den nye lyden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111308.html

Previous:
Next:

motorsykler