Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en Handlebar på en Yamaha V-stjerners 650

Yamaha V-stjerners 650 er en populær mellomvekt cruiser, som gir den samme langdistanse komforten til en større sykkel i en mindre pakke. Men hvis du finner ut at du er litt ubehagelig etter noen få miles av ridning din V stjerne 650, kan du begynne å lure på hva problemet er. Heldigvis kunne gjøre noen små justeringer til vinkelen på styret gjøre en stor forskjell, skreddersy motorsykkelen for din høyde og arm rekkevidde. Denne enkle modifisering vil fungere på V 650 Classic, Custom og Silverado modeller. Du trenger
Torxnyckelsats
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en glatt, jevn overflate og sette seg ned på rytterens sadel. Plasser begge hendene på styret og begge føttene på foten knagger eller planken. Ta oppmerksom på eventuelle ubehag eller en følelse av overextension i armene dine. Sett føttene tilbake på bakken.
2

Trekk plast bolt dekker fra kontakten boltene på styret stigerør, som er klemmene som fester styret til forgaffelen. Med en unbrakonøkkel, løsne den nederste bolten på både styret stigerør til styret kan dreies fra foran til bak.
3

Place føttene tilbake på foten knagger eller gulvplanker, og gripe styret. Sitt komfortabelt på motorsykkelen og drei håndtaket fremover (eller bakover) til du har funnet en behagelig stilling. Stram de nedre håndtak stigerør bolter med en unbrakonøkkel. Sett føttene tilbake på bakken.
4

Løft motorsykkelen oppreist mens du fremdeles sitter. Vri styret med helt fra side til side, slik at styret, kabler og brytere ikke berører drivstofftanken. Juster styret som nødvendig hvis styret, kabler eller brytere berøre tanken på noen måte. Stram håndtak-riser boltene helt med en unbrakonøkkel og trykk bolten dekker på plass hvis du er fornøyd med engelen på styret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107127.html

Previous:
Next:

motorsykler