Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke luft for å fjerne Dent Fra Motorcycle Gas Tank

Hvis du har en custom-malt motorsykkel, er mesteparten av malingen trolig funnet på gasstanken. Dessverre, det er også det området mest utsatt for bulker og dings. Å ha en bulkete motorsykkel gasstanken reparert profesjonelt er dyrt, for ikke å nevne at du vil være uten sykkelen din mens den er i butikken å være løst. Før du ringer verksted, prøve å få bulk ut selv ved hjelp av denne auto bulke reparasjon triks som spretter ut bulker uten å gjøre noen skade på maling jobb. Du trenger:
Damp pusseklut
Outlet
Hårføner
Full boks med trykkluft
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen nær nok til en stikkontakt, slik at hårføner ledningen vil lett komme bulk på motorsykkelens gasstanken. Plugg hårføner inn i stikkontakten og sette den ned med sykkelen. Ta toppen av av beholderen av trykkluft og sette den innenfor armlengdes avstand fra der du skal jobbe.
2

Tørk motorsykkelens gasstanken av med en ren, fuktig pusseklut. Sett duken til side på en ren overflate. Plukk opp hårføner, plassere det slik at munnstykket peker i bulk med en tomme mellom dysen og bulk. Snu hårføner på "høy". Beveg hårtørker frem og tilbake over den bulk i ett minutt, oppvarming av bulk og en en-tommers området rundt denne. Slå hårføneren av.
3

Umiddelbart plukke opp boks med trykkluft og snu den opp ned. Sprøyting kan en av komprimert luft opp-fører det ned for å frigjøre flytende karbondioksid i stedet for trykkluft. Spray bulk på din motorsykkel gasstanken og en ett-tommers området rundt den med flytende karbondioksid i 30 sekunder.
4

Vent to minutter mens forskjellen i temperatur mellom den oppvarmede bulk og flytende karbon dioksid føre til bulk å sprette ut av motorsykkelen gass tank, forlater overflaten helt glatt
5

Bruk fuktig polering klut til å rengjøre av eventuelle gjenværende flytende karbondioksid fra motorsykkelens gasstanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107128.html

Previous:
Next:

motorsykler