Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre styret på en Kawasaki Mean Streak

Ingenting svekker mer fra aggressive utseende Kawasakis Mean Streak motorsykkel enn en bøyd styre, et avslørende tegn på en lav hastighet slipp. Riding med skadet styret kan være en pinlig, og potensielt farlig, situasjon. Men erstatte ett stykke drag-stil styret på Mean Streak kan vises komplisert, siden håndkontroller og frontlys må fjernes. Jobben, derimot, er lettere enn det ser ut, men ta deg tid til å unngå å gjøre kostbare feil. Du trenger
Stikknøkkel
Hex socket satt
Allen socket satt
Phillips-head skrutrekker
Replacement styret
Håndtak lim
Vis flere instruksjoner

en

Fjern høyre bryteren montering og gass rør fra styret: Bruk en Phillips-skrutrekker til å fjerne de to skruene på baksiden av høyre bryteren forsamlingen. Trekk bryteren forsamlingen hverandre litt, og skyv montering og gass rør av høyre håndtak
2

Ta til venstre bryteren forsamlingen fra styret:. Bruk en Phillips-skrutrekker til å fjerne de to skruene på baksiden av den venstre bryteren sammenstillingen. Trekk bryteren forsamlingen fra hverandre og fjern det fra venstre styret.
3

Skru av speilene fra clutch og foran brems master sylindere og sett dem til side. Fjern den fremre brems og clutch master sylindere fra styret. Trekk ut plast bolt dekker fra master sylinderen sin abbor bolter og bruke en Allen-kontakten for å skru boltene. Trekk master sylinder fra styret
4

Fjern frontlys fra forgaffelen:. Bruk en pipenøkkel for å skru boltene som fester frontlys braketten til lavere gaffel klemmen. Trekk frontlys og dens klamme oppover og på den nedre gaffel klemmen. Sett frontlys til side.
5

Finn mutrene som fester styret til øvre gaffel klemmen. Bruk en pipenøkkel til å skru mutterne og trekk styret av den øvre gaffel klemmen.
6

Monter nye styret på den øvre gaffel klemme, setter styret 'studs inn gjennom den øvre gaffel klemmen sin montering poeng. Fest montering nøtter til styret 'studs og stram med en pipenøkkel.
7

Sett frontlys på nedre gaffel klemme, innstramming sine Monteringsmutterene med en pipenøkkel. Sett frontdekselet brems og clutch master sylindere på de nye styret, stramme abbor bolter med en pipenøkkel.
8

Skyv gassen røret på høyre håndtak og plasser den rette bryteren forsamlingen over det. Sett inn og stram bryteren forsamlingens skruene med en Phillips-skrutrekker.
9

klar den nye venstre holke, bruke en liten mengde av hånden grep lim på innsiden av grepet. Skyv håndtaket på styret, arbeider den fra side til side. Klem grep for tretti sekunder til å stille opp limet.
10

Monter venstre bryteren forsamlingen over håndtaket, innstramming sine skruer med en Phillips-skrutrekker. Skru speilene på forsiden brems og clutch master sylinder abbor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107129.html

Previous:
Next:

motorsykler