Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Harley Softail oljefilter

Harley-Davidson Softail motorsykler duplisere de klassiske linjene i en stiv ramme. I tråd med denne populære og datert utseende, ligner olje system som av de eldre modell motorsykler. Oljereservoaret, kalt olje posen, er under setet og er synlig på høyre side av sykkelen. Oljen filteret er i forkant av motoren, i et område som opprinnelig ble brukt til sykkelens generatoren /dynamo. Oljefilteret og de gamle generatorer er likt utformet, og plassert som det er, etterligner filter utseendet av den gamle generator. Du trenger
Catch pan
Filter skiftenøkkel
Clean butikk fille
Nytt olje filter
Vis flere instruksjoner
en

Plasser fangbrettet under oljefilteret under fronten av rammen. Tørk vei sot fra det gamle oljefilteret og filter basen.
2

Ta tak i filteret helt for hånd og spinne den av klokken. Vanskelige eller stuck filtre kan måtte fjernes med et filter skiftenøkkel eller Buford tang.
3

Tørk filteret basen frontplaten med en ren butikk fille. Fjern eventuell gammel olje og skitt fra frontplaten og sørge for at det gamle oljefilteret pakningen ikke fast til den. Rydd opp eventuell olje som kan ha dryppet ned fra filteret basen.
4

Smør pakningen på det nye oljefilteret med ny olje. Fyll filteret om lag en tredel full med ny olje. Skyv filteret på mount sin og raskt spinne den på til den når bunnen på filteret basen. Trekk til filteret en halv til tre fjerdedeler av en sving for hånd. Ikke stram til oljefilteret.
5

Rydd opp eventuelle gjenværende olje rundt filteret og prøvekjørt sykkelen. Sjekk for lekkasjer rundt oljefilteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106766.html

Previous:
Next:

motorsykler