Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene til en 1974 Honda 750

The 1974 Honda CB 750 F var en tung sport sykkel med høye styret. Det tilhørte den CB 750 serien som først kom på markedet tilbake i 1969, overlevde i 34 år før de til slutt ble avviklet i 2003. Serien gjorde derimot ha en siste tur, i 2007 en ny CB 750 ble lansert, men bare i Japan. Makt

Tar 5 sekunder for å akselerere 0-60 miles per time, kan Honda produsere en toppfart på 118,1 miles i timen. Dette skyldes en fire-takts motor som genererer 67 hestekrefter med en hastighet på 8000 omdreininger per minutt. Forskyvningen er 44,9 kubikk inches, noe som betyr at volumet feid av stemplene i en enkelt Flyttingen nedover. Alle fire av motorens sylindere har en boring på 2,4 inches, og slaget er 2,5 inches. Dette er en boring og slaglengde forholdet 0.97:1. Motoren har en 9.0:1 kompresjonsforhold, noe som er topplokket volum i forhold til stempelet volumet ved begynnelsen og slutten av et slag. Honda er sparket inn i handlingen via en elektrisk spark starter.
Bremser og fjæring

En skivebrems foran på motorsykkelen er til stede for å bringe Honda til en stillstand. Et voksende trommelbrems legger til bremsekraft fra bakenden. Bakre sving arm fjæring som oppgave å absorbere vegens humper for en smidigere ride, ledsaget av teleskopiske fjæring foran.
Dimensjoner

Honda 750 har en tørrvekt - vekten av sykkelen unntatt alle dens fluider, slik som olje og gass - av 518 pounds. Med væske inkludert, kan det ta opptil 4,8 liter drivstoff i tanken sin. Forhjulet av Honda måler 19 inches i diameter, mens bakhjulet har en litt mindre 18-tommers diameter.
Andre funksjoner

En luft-kjølesystem hjelpemidler motorytelse ved å opprettholde sin temperatur, slik at den ikke overopphetes. Clutchen er nedsenket i smøremiddel, forbedre ytelsen og forlenge levetiden. En fem-trinns girkasse tar motorens kraft og bruker den til hjulene. Honda 750 bruker et stålrør, dobbel vugge ramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109726.html

Previous:
Next:

motorsykler