Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner et batteri fra en Harley-Davidson Road kong

Batteriet i din Harley-Davidson Road Kongen vil mislykkes til slutt, spesielt etter en lang periode med inaktivitet. Få ut det gamle batteriet ut er det første skrittet i å få tilbake på veien, men fjerner det i første omgang kan virke vanskelig. De fleste Harley-Davidson modeller huset deres batterier på siden av sine rammer. The Road King, men skjuler batteriet under setet. Fjerne batteriet er grei, noe du kan gjøre på noen få minutter. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
1/2-tommers socket
Stikknøkkel
Torx skrutrekker
Flere Instruksjoner
en

Skru av bolt sikring passasjersetet til Road Kongens bakskjerm, med en stjerneskrutrekker. Løft passasjersetet oppover litt, og dra den bort fra rytterens sete.
2

Skru løs mutterne fra baksiden av rytterens sete, med en 1/2-inch socket. Løft rytterens sete oppover litt og trekk den bort fra gasstanken.
3

Skru av batteriet spennbolt, ved hjelp av en Torx driver.
4

Skru terminalen bolt kobler den svarte kabelen til batteriets negative terminal, med en stjerneskrutrekker. Trekke den svarte kabelen vekk fra batteriet og Road Kings ramme.
5

Skru av terminalen bolt kobler den røde kabelen til batteriets positive terminal, med en stjerneskrutrekker. Trekk den røde kabelen bort fra batteriet.
6

Løft batteriet ut av veien Kongens ramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108541.html

Previous:
Next:

motorsykler