Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytte bremseklosser på en Kawasaki Z7s

En Kawasaki ZR-7S er avhengig av tre sett med bremseklosser, to foran og en bak, mens på veien. Selv om levetiden på din ZR-7S er pads avhenger av kjørestil og materialet sammensetningen av putene selv, vil de til slutt slites ut og må skiftes ut. Endre ZR-7S er bremseklossene selv er ikke vanskelig, faktisk hele oppgaven kan gjennomføres på mindre enn halvparten av en time, ved hjelp av verktøy som du sannsynligvis allerede eier. Du trenger
14 mm socket
Stikknøkkel
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sitt senter stand.

2

Skru den fremre bremseklosser er festeboltene fra nedre gaffel ben, ved hjelp av en 14 mm-kontakten. Den bakre bremsekalippernes er montert til en brakett på den høyre side av det bakre hjulet. Unbolt bøylen fra braketten med en 14 mm-kontakten. Løft bøylen av gaffel beinet eller bakre feste og bort fra bremse rotoren.
3

Sett inn en bred tupp, flat skrutrekker mellom caliper er bremseklossene. Skyve bremseklossene mot bøylen er stempler med skrutrekkeren. Stoppe når stemplene har blitt skjøvet helt inn i bøylen, deretter fjerne skrutrekker.
4

Trekk håret pin klippet ut fra bremsekloss pin på undersiden av bøylen. Trekk bremsekloss pin ut fra baksiden av bøylen. Ta ut bremseklossene og bremsekloss klipp fra målepunktet. Du vil merke at den ytre bremsekloss - puten lengst vekk fra hjulet - har en enkel montering hull på sitt nedre kant, mens den andre puten har monteringshull på sitt øvre og nedre kanter. Fjern de gamle bremseklossene fra bremsekloss klipp.
5

Installer et nytt sett med bremseklosser til bremsekloss klippet. Skyv bremseklosser i bøylen, plassere puten med to festehull på innsiden - nærmest rattet - av bøylen. Skyv puten sin øvre monteringshull gjennom skaftet på toppen av bøylen. Skyv bremsekloss pin skjønt baksiden av bøylen og gjennom begge pads 'nedre festehull. Sett håret klippet pin gjennom hullet på tuppen av bremsekloss pin for å feste den på plass.
6

Sett bøylen fra bremsen rotoren og på bakre brakett eller gaffel beinet. Skru caliper er bolter på plass med en 14 mm-kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110384.html

Previous:
Next:

motorsykler