Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytte batteri på en 2007 Harley Sportster XL 883

En moderne motorsykkel Batteriet er laget for å gi års tjeneste før den må byttes ut, men flere faktorer kan drastisk redusere levetiden på XL 883 Sportster batteri. Kaldere klima, gjentatte korte turer og lange perioder med inaktivitet kan lade ut batteriet på kort tid. I verste fall, vil batteriet nekter å holde en belastning i det hele tatt hvis det er igjen i en sterkt redusert tilstand for lenge. Skifte et dødt batteri kan synes vanskelig den første gangen du prøver det, men det er enklere enn du tror og kan gjøres på noen få minutter. Du trenger
Phillips skrutrekker
12-volts 12-amp/hour batteri
Vis flere instruksjoner
en

Skru ut bolten fra baksiden av setet med en stjerneskrutrekker. Løft setet litt og trekk den mot bakskjermen til du kan fjerne den fra Harley.
2

Fjern den venstre rammen for å få tilgang til batteriet. Trekk toppen av venstre ramme dekke bort fra rammen, deretter hekt i bunnen av dekselet fra fanen på rammen.
3

Skru ut bolten fra bunnen av metall batteri stropp med en stjerneskrutrekker. Løft batteriet stroppen før den kan hektes fra batteriet skuffen.
4

Trekk batteriet ut av skuffen litt for å få tilgang til batterikablene. Skru den negative batteriet kabelen bolt først, med en stjerneskrutrekker, så skru den positive kabelen bolt. Trekk kablene bort fra batteriet.
5

Trekk batteriet ut av batteriet skuffen. Skyv en ny 12-volts 12-amp/hour batteri halvveis inn i skuffen. Koble batterikablene, og starter med den positive kabelen, etterfulgt av den negative kabelen. Trekk til bolten på hvert batteri kabel med en stjerneskrutrekker. Skyv batteriet helt inn i batterikassen.
6

Monter batteriet skuffen, ramme dekselet og sete, etter omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110055.html

Previous:
Next:

motorsykler