Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer en Harley Tire

Alle dekk på Harley-Davidsons kan repareres på samme måte og med de samme verktøyene. Harley forhandlere har verktøy og reparasjonssett for spesifikke sykler. Kostnaden for en reparasjon vil avhenge av arten av nødvendig arbeid. Hvor lang tid det vil ta, avhenger også på reparasjon. De fleste dekk reparasjoner kan gjøres i en innkjørsel eller garasje, men andre krever forhandleren oppmerksomhet. Du trenger
Motorsykkel lift
Ratchet satt
Tenger
Gummiklubbe
dekkanten breaker
Tire lappesaker
Vis flere instruksjoner

1

Place motorsykkelen heisen under motoren og heve løfteplaten til bunnen av motoren. Hev Harley helt av bakken.
2

Fjern aksel mutteren fra hjulet som trenger reparasjon med skralle sett og tang. Hamre ut akselen bolten med gummihammer. Trekk aksel bolt fra rammen. Hvis det er bakdekket som må repareres, og skyv deretter dekket forover og trekk drivreim /kjede av bakre tannhjul.
3

Fjern dekket fra rammen. Fjerne luft ventilhetten fra dekket og trykke ned en metallstift i den luft ventil for å slippe ut luft fra det indre røret. Skyv kanten av vulsten breaker mellom dekket og felgen, og løfte opp vulsten bryter til dekket begynner å løsne felgen. Gjenta dette til dekket er helt av.
4

Se inni dekket og fjern gjenstanden som har punktert dekk og slange. Fyll hullet ved hjelp av tjære fra plasteret kit. Tillat den tjære tørke i fire timer. Skifte dekket på felgen, igjen ved hjelp av bead breaker for innflytelse.
5

Skift dekk og felg på rammen av Harley motsatt vei som du fjernet det fra rammen. Sett på aksel bolt til akselen og drivreim /kjede til bakre tannhjulet hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107598.html

Previous:
Next:

motorsykler