Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Bafler i Motorsykkel Rør

Motorsykkel eksos baffles er viktig for å opprettholde den juridiske statusen til en sykkel. Ledeplaten bidrar til å redusere decibel av eksos notat, som kan være ganske høyt. Mange områder har lover på plass som dikterer den maksimalt tillatte decibel nivå av eksos. Ledeplatene også holde tilbake trykk i systemet, som hjelpemidler i eksosgassen scavenging og hindrer frigjøring av overdreven frie hydrokarboner (ubrent brennstoff) til atmosfæren. Områder som krever en avgass-analyse som en del av inspeksjonen klistremerke prosessen vil sannsynligvis mislykkes en unbaffled sykkel på grunn av overdreven frie hydrokarboner. Du trenger
Baffle satt
Drill bit satt
Bormotor
Selvgjengende, 1/4-tommers bolter (en for hver baffel)
Skiftenøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Hold ledeplate på undersiden av røret med den koniske del av ledeplaten pekende forover og ledeplaten bakenden spyling eller bare fremover i enden av røret. Marker røret på bunnen der membranen hviler.
2

Bor et 1/4-tommers klaringshull på kjeglen mark på bunnen av røret. Bor et 3/16-inch pilot hull i membranen delen av baffel.
3

Sett hvelvet inn i eksosrøret. Juster hullene i røret og baffel. Installer 1/4-tommers, selvgjengende skrue inn i hullene og trekk den godt. Dette vil trekke baffel kjegle tett mot røret og hindre den fra rallende på grunn av motorens vibrasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106796.html

Previous:
Next:

motorsykler