Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Liste over Kawasaki Bikes

Shozo Kawasaki grunnlagt Kawasaki Heavy Industries i 1896. Selskapet produserte sin første motorsykkel i 1961 - den 125 cc B8. I de neste to tiårene, ville Kawasaki bygge et omdømme for å produsere noen av de mektigste motorsykkel motorer og sportssykler pluss en linje av mesterskapet off-road motorsykler. Som i 2010, produserer Kawasaki motorsykler i åtte forskjellige kategorier, sport, supersport, supersport touring, touring, kryssere, dobbelt formål, off-road og motocross. Kawasaki sportssykler

sportssykkel er konstruert for fart og kjøreegenskaper og er vanligvis utstyrt med aerodynamisk karosseri. Kawasaki er kanskje mest kjent for sin Ninja linje av sportssykler. Ninja er tilgjengelig i sylindervolum fra 250 cc til 1000 cc. For 2011 årsmodell, tilbyr Kawasaki to ikke-Ninja sportbikes: de Versys og ER-6n
Kawasaki Supersport motorsykler

Supersport motorsykler er som sportssykler på steroider. , de er bygget på en racing-plattformen, modifisert for gatebruk. De har høye hestekrefter-til-vekt-forhold og er i stand til ekstrem akselerasjon og hastighet. Kawasaki klassifiserer ZX klasse av Ninjas som supersport motorsykler. For 2011 årsmodell, tilbyr Kawasaki fire Ninja ZX-modeller, de 600 cc ZX 6R, 1000 cc ZX 10R, som også er tilgjengelig med en anti-lock bremser, og 1400 cc 14 ZX.

Kawasaki Supersport Touring motorsykler

En supersport touring motorsykkel kombinerer elementer fra en touring sykkel, for eksempel salveskene og komfortable seter, med kraften og håndtering av en supersport sykkel. Kawasaki har 1400 cc Concours 14 i denne klassifiseringen. The Concours 14 er basert på Ninja ZX14 og er tilgjengelig med en anti-lock oppbremsing system.
Kawasaki Touring motorsykler

Touring motorsykler, eller baggers, er vanligvis større fortrengning sykler utstyrt med bagasje, frontruter og andre fasiliteter som cruise-kontroll og lydanlegg. Kawasaki har utstyrt noen modeller av sin Vulcan cruiser tråd med tilbehør som passer til denne kategorien. De inkluderer 1700 cc Voyager, Vaquero og Nomad. Vulcan 1700 Classic LT og Vulcan 900 LT, både med skinn saddlebags og vindskjermer, også kvalifisere som touring motorsykler.
Cruiser Motorsykler

cruiser stil av motorsykler er basert på amerikanske motorsykler av 60-tallet og 70-tallet. De har lave seter og pullback sykkelstyret. Den Kawasaki Vulcan er en linje av klassiske cruisers. Vulcanerne er tilgjengelig fra 500 cc Vulcan 500 til 2000 cc Vulcan 2000. Også i krysseren linjen er 125 cc Kawasaki Eliminator.
Kawasaki Dual Purpose Motorsykler

dobbelt formål eller dual sport motorsykler er lovlig for gatebruk, men har et nivå av off road egenskaper. Kawasaki tilbyr 650 cc KLR 650 i denne klassifiseringen. Kawasaki har også to modeller fra sin off-road KLX linjen tilgjengelig som dual-purpose sykler, 250 cc KLX 250SF og KLX 250S.
Kawasaki Off-Road Motorsykler
< p> Off-road motorsykler er vanligvis ikke lovlig for bruk på offentlig vei. De har høy bakkeklaring og knobby dekk. Kawasaki tilbyr KLX modell linje i denne kategorien. KLX modeller er tilgjengelig fra 110 cc til 140 cc motor forskyvninger. Er
Kawasaki Motocross motorsykler

Motocross motorsykler lik off-road sykler, men de har forbedret fjæring og kraftutfoldelse og de er designet spesielt for spor ridning. Kawasaki tilbyr KX linje av motorsykler i motocross kategorien. KX-modellene er tilgjengelige i sylindervolum fra 65 cc til 450 cc.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108317.html

Previous:
Next:

motorsykler