Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lavere setehøyde av en 2007 Yamaha V-Star 650 Motorsykkel

Motorsykkel ryttere med kortere statures se etter motorsykler med en lav setehøyde. Dette gir ikke bare for en kort rytter å nå bakken med føttene, men kan også øke tilliten og gi en følelse av sikkerhet til høyere ryttere. Med en sittehøyde på 27,9 inches, er Yamaha V-Star 650 en svært populær cruiser med en svært kort setehøyde. Den enkleste måten å senke setehøyde er å endre selve setet. Du trenger
Staples
Staple pistol
Medium-sandpapir
baufil eller elektrisk kniv
Vis flere instruksjoner
Fjerne Seat Staples
1

Fjern setet fra motorsykkelen og plassere den på arbeidsflaten.
2

Snu stolen opp ned og fjerne stiftene med en stift remover eller en liten flat skrutrekker. Vær forsiktig med å rippe vinyl, som det vil være nødvendig å re-stiftes etter setet modifisering.
3

Peal vinyl sakte av undersiden kanten av setet og fortsett langs inntil du pealing den av toppen av setet, vekk fra skum. Når vinyl er fjernet, er du klar til å endre skum.
Endre skum
4

måle tykkelsen av skum laget du ønsker å fjerne. Det anbefales å la det være minst 1,5 inches av skum for å opprettholde et behagelig sete.
5

Trim et jevnt lag av skum av med en baufil blad eller en elektrisk kniv. Gå sakte som å forlate så ensartet underlag som mulig.
6

Sand ned den nylig eksponerte overflaten med en middels strø sand papir for å fjerne eventuelle uregelmessigheter.
7

Erstatt vinyl setetrekk. Arbeider langsomt og være sikker på å påføre spenning for å opprettholde en glatt overflate. Stift etterhvert.
8

Place setet tilbake på motorsykkelen og finne ut om du har senket setet til en tilstrekkelig mengde for dine behov.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110947.html

Previous:
Next:

motorsykler