Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerner du Bafler Fra en Harley?

Fjerne Baffles på en Harley er vanligvis gjøres for å skape en høyere lyd på turen. Mange Harley rytterne mener at sterkere rør redde liv fordi en sykkel som har hørt er en sykkel som er sett. Før du fjerner baffles, bør en Harley eier innser at ytelsen vil falle av litt som et resultat; fjerne baffles endrer måten luften beveger seg gjennom motoren og eksosanlegget. Du trenger selg Electric drill
en 3/4-inch hullsag
kutte olje
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
1 < p> Smør innsiden av eksosrøret med skjæreolje. Den skjærende olje vil bidra til å forhindre gnister og metall skår fra flyr rundt eksosanlegg som du klipper
2

Bruk elektrisk drill og hullsag til å skjære gjennom baffel -. Hul sylinder i midt på baksiden av røret. Det er sveiset til en metallplate som holder ledeplatens på plass. Plasser hullsag over åpningen og begynne å skjære. Hvis gnister begynne å fly, kan du ønsker å stoppe og re-coat lyddemperen med skjæreolje.
3

Bruke nebbtang, fjerne baffel. Vri den, slå den og lirke det til du kan dra hvelvet fra sentrum av lyddemperen. Gjenta den samme prosessen på lyddemperen.
4

Start motorsykkel og ta det for en prøvetur. Lyden kommer fra det som nå er et rett rør bør være dypere og throatier enn det var før. Over tid, kan det hende at Harley ytelse avta og du må kanskje re-tune motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107763.html

Previous:
Next:

motorsykler