Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Husqvarna TE 510 Specs

Husqvarnas TE 510 er en kraftig, lett enduro motorsykkel. Det har den akselerasjon, dreiemoment og hastighet for å underholde motocross entusiaster med holdbarhet og pålitelighet for en hel dag med ridning i skog, stier og ørken. Du kan også registrere og ri TE510 på gaten, lovlig. Det fikk de nødvendige frontlykter, baklykter og lisens plate holder. Motor

TE510 er ensylindret, firetaktsmotor er faktisk 501 cc (ikke 510 cc). Den har en 97mm diameter og 67.8mm slag med doble overliggende kammer. Stål ventiler åpne for doble eksos porter fôring en to-i-ett eksosrøret. Drivstofftilførsel er ikke gjort med en forgasser, den 510 er et drivstoff injisert maskin. En radiator gir flytende kjøling. En seks-trinns girkasse leverer kraft.
Chassis

akselavstand måler 58,4 inches. Den TE510 er satt opp med en rake og sti på 4,2 inches. Setehøyde er 37,9 inches. Totalt er rammen geometrien et sted mellom en ultra-rask-snu motocross sykkel og en lang, lagt ut ørkenen racer. Det er imidlertid i stand til cross-lignende ytelse og ørken racing, så det er godt egnet for forholdene som overgangen fra den ene til den andre:. Noen trange hjørner med store høydeforskjeller og noen lange, raske seksjoner


Suspension

Den bakre svingarm er en tradisjonell tosidig enhet våren med en enkelt Sachs sjokk. Forgaffel er inverterte Marzocchi-tallet med kassetten ytre som øvre medlem og krom indre gaffel som nedre medlem av kassetten.
Bremser

både foran og bak hjulene er sluttet å bruke ultra-lette flytende plater. Hvert hjul har sin egen master sylinder, hydraulisk betjening av bremsekalipere. Lager dekk stoppe med knobby-stil Michelin 21-tommers 90/90 foran og 18 tommer 140/80 på bakhjulet. På £ 249., De hydrauliske plater er svært effektive.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110920.html

Previous:
Next:

motorsykler