Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en motorsykkel frontlys

Riding en motorsykkel med en utbrent frontlys kan la deg i en farlig situasjon. Siden de fleste motorsykler, kryssere spesielt, opererer med en enkelt frontlys til å gi opplysning, å ha en fungerende frontlys er avgjørende for en trygg tur. Skifter lyspære i bøtte-type lykter som er felles for disse motorsykler kan synes vanskelig, siden det er ingen åpenbar måte å få tilgang til den utbrente pæren. Heldigvis, demontering frontlys er enklere enn det virker, og krever vanligvis bare en skrutrekker til å gjøre. Du trenger
Skrutrekkere
frontlys pære
Vis flere instruksjoner
en

Fjern trim ring fra frontlys, ved hjelp av en skrutrekker for å skru ringen skruen . Trekk trim ring bort fra frontlys
2

Trekk lampe forsamlingen ut av frontlys bøtte. Trekk av gummidekslet støvel, hvis noen, fra baksiden av lampen. Trekk ledningsnettet ut av lampepæren. Klem beina på den pære låsepinnen sammen og svinge det utover å slippe pære. Trekk den defekte lyspæren ut av lampen montering.
3

Sett inn en ny pære inn i lampen, og lukk låsepinnen over det. Koble ledningsnettet til lyspæren utstikkerne. Slip gummi støv støvel på lampen montering.
4

Skyv lampe forsamlingen inn i frontlys, samkjøre "TOP"-merket på lampen linse med toppen av frontlys skallet. Monter trim ring over frontlys og stram skruen med en skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107030.html

Previous:
Next:

motorsykler