Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan får jeg Motorsykkel Brake Lights til unstick?

En stakk bremselys kan stave alvorlige problemer for en motorsyklist. Uten noen måte å skille mellom en motorsykkel hale lys og bremselys, kan andre bilister kolliderer med en motorsykkel uten noen gang å realisere det som skjedde. I de fleste tilfeller er en fast bremselys forårsaket av en skadet eller utslitt brems bryteren. For det meste, og erstatter en skadet bryteren er ganske enkelt, men krever litt kjennskap til motorsykkelen og dens bremsesystem. Hvis du ikke føler deg komfortabel å gjennomføre dette prosjektet, søke hjelp av en kvalifisert motorsykkel tekniker. Du trenger
Skrutrekkere
Replacement bremsekloss bytte
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre hvilken brems bryteren forårsaker bremselysene å bo på. Følg ledningene fra front brems bryteren til motorsykkelens ledningsnett og koble den fra. Slå på tenningen og se om bremselyset er fortsatt på. Hvis bremsen ikke lyser, er det forbremsen bryter den skyldige. Gjenta denne prosedyren for bakbremsen bryteren hvis bremsen lyser fremdeles. Hvis det er, kan begge bryterne være feil.
2

Sett på eksterne foran brems bryteren. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som fester brems bryteren fremover bremsehendelen abbor. Dra bremsespaken frem litt fra brems bryteren, senk bryteren bort fra abbor og koble ledningene fra motorsykkelens sele. Dra bremsespaken frem litt og installere utskifting brems bryteren på abbor. Bruk en skrutrekker til å sette inn og stramme bryter sin bolter.
3

Sett på bakbremsen bryteren. Koble den bakre bremsepedalen er våren fra brems bryteren. Koble bryterens ledninger fra motorsykkelen ledningsnett. Løsne bremsen bryterens lås mutteren med en fastnøkkel og skru bryteren fra sitt feste. Skru erstatning bryteren på braketten og koble ledningene til motorsykkelen. Sett enden av den bakre bremsepedalen er våren inn fangsten på tuppen av bryteren. Juster bryteren som trengs, vri bryteren med klokken for å engasjere bremselys senere eller mot klokken for å engasjere lyset tidligere. Stram bryteren er lås mutteren med en fastnøkkel når justeringene er gjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107307.html

Previous:
Next:

motorsykler