Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Trailer en Goldwing

Muligens Hondas mest berømte motorsykkel modell, er Goldwing en langdistanse touring sykkel som er designet og utstyrt for å bære to personer på tvers av landet i komfort. Den første Goldwing rullet av fabrikken linje i 1975. Siden den gang har Goldwing utviklet seg, med nye motor størrelser og utforminger samt mange kosmetiske endringer. På grunn av den Goldwing sin store størrelse og vekt, inn-og utlasting til og fra en tilhenger kan være vanskelig. Men med forberedelser og en plan, kan din Goldwing lastes og sikres ganske enkelt. Du trenger
Tie down stropper
Hengerfeste og belysning adapter
Overvekt motorsykkel trailer
Motorsykkel rampe
Vis flere instruksjoner
Legge Goldwing

1

Skyv Goldwing opp en sterk rampe inn i traileren. Dette bør gjøres med to eller flere sterke individer til å opprettholde balanse og forhindre et tips over. Ikke bli fristet til å prøve å bruke gassen til å drive Goldwing opp rampen mens du går ved siden av det, spesielt hvis du er alene. Dette kan være farlig. Likeledes må ikke forsøke å kjøre motorsykkelen opp på rampen.
2

Utvide stativ når du har Goldwing på tilhengeren og i riktig posisjon. Kontroller at forhjulet er trygt plassert på riktig sted, slik som bremseklossen funnet på noen trailere.
3

Hook ene enden av skralle tie-down stropper på hver side av øvre eller nedre forgaffelen forblir. Plasser den andre kroken på den Festestropp på et sikkert sted på tilhengeren. Disse er solide ankerfester som lar deg komprimere forstillingen. Plasser en ettermarkedet foran styret slynge, hvis tilgjengelig, på sykkelstyret. Disse er designet for å være knyttet til festepunkter stropper og kan gjøre jobben med å sikre din Goldwing mye enklere.
4

Stram tie-down stropp på stativ side et par hakk for å sikre Goldwing. Flytte til den andre tie-down stropp og begynne ratcheting det strammere, ser på å sikre at du ikke strammer for mye og slege motorsykkelen over. Målet er å ha forhjulsoppheng komprimert med motorsykkelen stående rett opp. Dette kan ta litt eksperimentering, men det er et svært viktig skritt. Komprimering av suspensjonen hindrer Goldwing fra spretter rundt når bilen taues.
5

Finn en sikker tie-down punkt på baksiden av Goldwing. Dette kan være passasjer fot-bukseseler, bagasjehyller eller andre faste punkter. Krok ene ende av Festestropp til et punkt på hver side av den bakre av motorsykkelen. Fest den andre enden til en tie-down punkt på tilhengeren. Komprimere bakhjulsoppheng på samme måte som foran suspensjon ved å stramme begge tie-down stropper. Sett motorsykkel i første gir for å hindre foran eller bak bevegelsen.
Lossing Goldwing
6

Forleng rampen på hengeren og dra forsiktig i tie-down stropper. Har en annen person sitte på sykkelen og ha begge føttene på tilhengeren til en jevn motorsykkel som stroppene er løsnet. Hvis du har plassert Goldwing i gir, gjør at den står i fri.
7

Vipp opp stativ når tie-down stropper er fjernet. Rydde veien til rampen og sørge for at forhjulet er fri fra forhjulet chock (hvis tilhengeren har en).
8

Flytt Goldwing sakte tilbake mot rampen, slik at det er flukt med rampen. Har din hjelper eller hjelpere jevn sykkelen for å forhindre tips overs. Bruk forbremsen å kontrollere hastigheten. Siden Goldwing har en revers, kan du bli fristet til å kjøre Goldwing av tilhengeren, men dette er farlig og anbefales derfor ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111262.html

Previous:
Next:

motorsykler