Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Riper Fra Motorsykkel Paint

Opprettholde en motorsykkelens lakk bevarer sykkelens helhetlig estetisk appell. Flygende steiner og veien rusk er vanlige kilder til riper i motorsykkelen maling. Vaske eller voksing motorsykler med slipende rengjøringsmidler kan også føre til maling for å bli ripete. Jo lenger riper gjenstår, er den mer utsatt motorsykkelen til elementene. Ubehandlet riper kan til slutt føre til at motorsykkelen til rust. Ta straks riper å gjenopprette og bevare en motorsykkelens skinnende utseende. Heldigvis, kan grunnleggende forsyninger effektivt fjerne riper fra motorsykkel maling. Du trenger
hageslange
Motorsykkel renere
Mikrofiber klut
Skokrem lim
Mikrofiber applikator pad
plast bolle
en kopp kaldt vann
Flytende oppvaskmiddel
Ultrafin 3000-grit våt /tørr sandpapir
Gummi sliping blokk
3 frotté håndklær
poleringsmiddel
3 microfiber kluter
Swirl mark eliminator sammensatte
Auto pastavoks
3-tommers voks applikator pad
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen i et skyggefullt sted vekk fra sollys. La sykkelen helt kult.
2

Spray motorsykkelen med vann fra en hageslange for å skylle av løs skitt. Ikke sprut vann inn i eksosrøret.
3

Spray motorsykkel renere på det berørte maling. Følg produsentens anvisninger på produktets etikett. Tørk av malingen med en microfiber klut for å fjerne bug rusk, fugleskitt og annen vei skitt. ​​
4

Spray den malte overflaten med vann fra hageslangen for å vaske bort såpevann og skitt. La sykkelen grundig lufttørke.
5

Bruk skokrem lim til en microfiber applikator pad. Tørk puten over malingen til å fylle bunnen med polish. Bruk en farge på polsk som står i kontrast med maling for synlighet formål.
6

Fyll en plast bolle med en kopp med kaldt vann. Legg til tre dråper av flytende oppvaskmiddel til vannet. Bland løsningen.
7

Place ultra-fine 3000-grit våt /tørr sandpapir på en gummi pussekloss. Dypp pussekloss i bolle med såpevann.
8

Hold pussekloss på en 60-graders vinkel til scratch. Sakte sand langs lengden på scratch med korte, lette strøk. Ofte dypp pussekloss i såpevann for å holde sandpapir våt. Fortsett til sand før de kontrasterende merkene forsvinne.
9

Tørk pusset overflate med en frotté håndkle. Påfør en streng poleringsmiddel langs lengden på scratch. Buff den malte overflaten med en mikrofiberklut med sirkelbevegelser til poleringsmiddel er helt oppløst.
10

Spray den malte overflaten med vann fra hageslangen til å skylle vekk eventuelle gjenværende compound rester. Tørke malingen med en ren frotté håndkle.
11

Påfør virvel mark eliminator sammensatte direkte til den malte overflaten. Følg produsentens anvisninger på produktets etikett. Buff den malte overflaten med en ren mikrofiberklut med sirkelbevegelser før forbindelsen er helt oppløst.
12

Apply auto pastavoks til en tre-tommers voks applikator pad. Coat den malte overflaten med et jevnt lag med voks. La voksen tørke for tiden anbefalt av voks produsenten.
13

Tørk bort voks rester med en ren frotté håndkle. Buff den malte overflaten med en mikrofiberklut med sirkelbevegelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108766.html

Previous:
Next:

motorsykler