Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytte batteriet på en Polaris Sportsman 400

Fungerer en Polaris Sportsman 400 all-terrain vehicle (ATV) med en defekt batteri kan la deg strandet i ørkenen, bør det tømmes helt. Bytte batteri så snart den viser tegn til en redusert kostnad, for eksempel startvansker og redusert belysning effektivitet, kan hindre at dette skjer. I motsetning til de fleste ATV, som huset deres batterier under rytterens sete, de Sportsman 400 butikker batteriet bak en skvett dekning under høyre bakskjerm. I de fleste tilfeller kan du trekke ut og erstatte batteriet, ved hjelp av vanlige verktøy, innen 15 minutter. Du trenger
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
12-volt 14 amp-timers batteri
Vis flere instruksjoner
en

Slå ATV styret helt til høyre for å gi tilgang til høyre framskjerm. Trekk splash vakt utenfor det indre av høyre framskjerm å avsløre batteriet.
2

Trekk dekselet på venstre side, plassert under rytterens sete, utenfor ATV kropp for å få tilgang til batteriet støttebrakett .
3

Skru bolten i bunnen av batteriet støttebrakett, med en pipenøkkel. Trekk braketten bort og løfte batteridekselet av batteriet.
4

Skru batteriets negative ledning bolt, etterfulgt av den positive ledningen bolt, ved hjelp av en Philips skrutrekker. Trekk batteriet ut av batterirommet gjennom åpningen på innsiden av høyre framskjerm.
5

Sett inn et nytt batteri i batterirommet. Skru den positive ledningen bolt på plass, etterfulgt av den negative ledningen bolt, med en stjerneskrutrekker.
6

Sett dekselet på venstre side og høyre fender splash dekker, presser pinnene på baksiden av dekker inn de gummituter på ATV kropp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108894.html

Previous:
Next:

motorsykler