Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

TTR 225 Torque Spesifikasjoner

Yamaha TTR-225 er en off-road eller enduro motorsykkel, designet for bruk på smuss spor, ikke harde motorveier, så det er lys i forhold til street sykler. Imidlertid har TTR-225 en forholdsvis liten motor, slik at den produserer mindre dreiemoment enn det gjennomsnittlige motorsykkel. Motor

TTR motor har 223 kubikkcentimeter (14 cubic inches) av forskyvning og en ensylindret. Den boring og slaglengde på motoren er 2,8 og 2,3 inches, henholdsvis. Boringen er diameteren til motorens sylinder åpning og slaget blir den totale avstanden stempelet opp og ned langs. Motoren har et kompresjonsforhold på 9,5 til-1. Komprimeringsgraden er forholdet mellom volumet mellom stempelet og sylindertoppen før og etter kompresjonsslaget.

Enkelt sylinder har et enkelt innløp og en enkel eksos ventil, kontrollert av en enkelt overliggende kammen. Drivstoffet induksjon bruker en 34 mm Mikuni forgasseren. Brenselet som brukes er vanlig blyfri bensin og sykkelen er fire slag, noe som betyr at stemplene ta fire slag å fullføre en motor syklus. Motoren er luftkjølt.

Sykkelen endelige drivsystemet er en kjede som overfører motorkraft til bakhjulet, produsere dreiemoment, eller dreiemoment. Den TTR225 har seks manuelle gir.
Mål og Chassis

Sykkelen er designet for smuss-biking, så det er mindre og lettere enn landeveissykler av samme motor størrelse. Et eksempel 2003-modellen veier £ 260 tørr, har en akselavstand på 53,2 inches og en drivstofftank på 2,7 liter. 2003 sykkel er 81,5 inches lang, 32,3 inches bred og 45,3 inches høy.

TTR225 for rammen er laget av stål, men vekten er redusert ved å montere små lette plast fairings (utvendig karosseri) og holde stil funksjoner som vanligvis sett på landeveissykler, for eksempel forkromming, til et minimum. Hjulene er laget av aluminium for å holde vekten nede, og er 21 inches i diameter i den fremre og 17 inches diameter bak på sykkelen.

Frambremsen er en plate på 8,7 inches diameter og den bakre Bremsen er en trommel på 4,3 inches diameter. Forhjulsoppheng
Torque

TTR225 har en relativt liten motor for en motorsykkel, men samtidig har et lett chassis. Den motoren produserer 13,1 ft.-lb. dreiemoment på 6500 rpm. Dette tilsvarer 17,7 Newtonmeter eller 1,8 kilogram-force meter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108862.html

Previous:
Next:

motorsykler