Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du velger en Harley eksos

Det er mange valg for å tilpasse en Harley-Davidson. En av de mest vanlige forbedringer er å endre eksosanlegget. Grunnene for endring av eksos omfatter ytelse, lyd og utseende. Nye systemer kan koste opp til $ 1200 eller mer, men vanligvis gjennomsnitt rundt 500 dollar. Det er mange måter å velge et eksosanlegg for din Harley-Davidson, og for den prisen du betaler, er det lurt å gjøre omfattende forskning før du kjøper din nye systemet. Det er flere måter å lære om de forskjellige typer eksos systemer på markedet. Du trenger:
Internett-tilgang
Motorsykkel magasiner
Motorsykkel kataloger
Liste over motorsykkel hendelser
Vis flere instruksjoner
Motorsykkel Hendelser
1 En hendelse der motorsykler samles er et flott sted å begynne å se på eksos system alternativer.

Sjekk med lokale motorsykkel butikker, biker-vennlige bedrifter, den lokale avis eller Internett for motorsykkel hendelser. Arrangementer for å se etter inkludere veldedighet løper, motorsykkel swap møter og sykkel netter på barer, restauranter eller kafeer.
2

Se på alle syklene, og hvis du ser et system du liker, spør eieren hvordan han føler om rørene - lyden, ytelse, kvalitet av krom eller annen finish. Eieren kan være i stand til å tilby andre innsikt så vel, inkludert hvor du finner den beste prisen.
3

Skriv ned navnene på produsentene og stiler, og sjekk med sykkel butikker, online auksjon områder, til online deler butikker eller produsentens websider finne ut kostnadene ved kjøp og installasjon.
Motorsykkel Butikker
4 A bakre rør som strekker straigh tilbake fra hodet kalles en "hagle "style eksos.

Utnytt din lokale motorsykkel butikken for å finne mer informasjon om eksosanlegg. I tillegg til å lære mer om hvilke typer og priser på systemer tilgjengelig, både deler og service avdelinger kan fortelle deg om problemer med eksosanlegg som de har støtt på.
5

Sjekk med en uavhengig motorsykkel butikk for et større utvalg av systemer. V-Twin Manufacturing er en ettermarkedet deler distributør som sender kataloger til sine forhandlere for å dele ut til kunder.
6

kjøpe motorsykkel magasiner på sykkelbutikker eller kiosk.
Internett Forskning
7 "2 i 1" eksosanlegg er rapportert å øke ytelsen.

Still spørsmål i nettfora for å lære mer om eksosanlegg. Bike Talk, HD forum og Harley Tech Talk er alle gode steder å dra nytte av andres erfaringer.
8

Se på produsenter som Vance and Hines, Samson og SuperTrapp online. Noen produsenter har lydfiler som lar deg høre lyden av eksos. De vil også gi deg resultatene spesifikasjoner.
9

Besøk online deler butikker som J & P Cycles, Dennis Kirk og billige Cycle Parts for flere ideer og mer informasjon om priser og installasjon.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109147.html

Previous:
Next:

motorsykler