Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Lås hjelm på en ZZR600

En hjelm er et obligatorisk sikkerhets element for alle motorsyklister, beskytte hodet mens du sykler. Når du har kommet til bestemmelsesstedet, men kan det samme hjelm bli en byrde som du må bære den rundt overalt. Mens en egen hjelm lås kan kjøpes for å sikre at hjelmen til motorsykkelen, har Kawasakis ZZR600 sport sykkel innebygd hjelm kroker under passasjersetet. Ved hjelp av krokene er lett nok til å oppnå i løpet av få minutter, slik at du kan nyte din destinasjon uten ekstra bagasje. Instruksjoner
en

Sett tenningsnøkkelen i setet-låsemekanismen på venstre side av motorsykkelen hale kåpe. Vri nøkkelen med klokken for å frigjøre passasjersetet.
2

Fjern passasjersetet, løfte bak passasjersetet opp og til baksiden av halen for å få tilgang til under setet oppbevaringsrom.

3

Hook metall D-formet ring på hjelmen hake reim over en av krokene på forsiden av under-setet oppbevaringsrom. Legge hjelmen over på siden av halen kåpe.
4

Skyv tappene på forsiden av passasjersetet inn i monteringssporene på halen kåpe. Skyv baksiden av setet ned til setet låsen klikker stengt.
5

Ta ut tenningsnøkkelen fra setet låsemekanisme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107595.html

Previous:
Next:

motorsykler