Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en 2010 Harley Davidson Road kong Louder

The Harley Davidson navn er praktisk talt synonymt med kvalitet og stilig motorsykler, men det er tider når eierne av selskapets populære Road kong modell ønsker å oppgradere fra lager eksosanlegg. Gjør du det blir dypere og oppturer volumet av kongens motoreffekt, noe som gjør syklusen en tilstedeværelse både se og høre. Gjøre små DIY endringer i standard system kan hjelpe din 2010 Road kongen til å bli hørt. Du trenger
Kan av skjæreolje
Sikkerhetsutstyr (anbefales) selg Electric drill
Metallbearbeiding borekronen
Baufil
Tenger
arbeidshansker

Vis mer Instruksjoner
en

Squirt litt kutte olje inn i det indre av skjerf eksos åpning. Skjæring olje reduserer alvorlig friksjon på metall og forhindrer gnister som kan skade huden din når du arbeider. Don anbefalt sikkerhetsutstyr, for eksempel øyne, nese og hørselsvern.
2

Stram en metall-arbeider litt inn i en drill og drill inn i baffelen, som er den lange metallic forlengelse i lyddemperen sentrum . Skjær vekk og fjern gavl, den lille sirkulær plate som er festet til enden av lyddemperen som styrer produksjonen, med en baufil.
3

Grip forvirre, svekket og løsnet på grunn av boring, med et sett av tang og trekk forsiktig, men bestemt å fjerne det. Dette kan ta noen forsøk, og hvis nødvendig, fortsette med boring hvelvet før det er løs nok til å trekke gratis.
4

Don en kraftig arbeidshanske og manuelt skrape innsiden av lyddemperen for å fjerne eventuelle metallspon. Om nødvendig, ta kontakt med eierens håndbok om hvordan du fjerner lyddemperen, slik at du kan holde stykket opp ned og la spon faller ut. Ikke imidlertid blåse inn i lyddemperen, som vil tvinge spon inn i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109272.html

Previous:
Next:

motorsykler