Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Nødvendig Motorsykkel Utstyr

Ifølge Insurance Institute for Highway Safety , i 1967 den føderale regjeringen må statene å vedta motorsykkel hjelm lover for å kvalifisere for visse midler . Motorsykkel sikkerhet lover i dag beskytte ryttere og passasjerer i tilfelle ulykker og kan bidra til å forhindre farlige situasjoner oppstår. Hjelmer

Per desember 2010 , motorsykkel hjelmer er obligatorisk for alle ryttere i 20 stater, deriblant California , Massachusetts , Michigan og Oregon , sammen med District of Columbia . Hjelm er påbudt for ryttere under visse aldersgrenser i 27 andre stater . Stater uten obligatorisk hjelm krav til rytterne er Illinois , Iowa og New Hampshire.
Vernebriller

Goggles , briller eller andre former for beskyttelse er nødvendig i 36 ulike stater og District of Columbia per desember 2010. I stater som Arizona , Georgia og Maryland , er øyebeskyttelse krav frafalles dersom motorsykkelen er utstyrt med en vindskjerm .
Passasjersikkerhet

Mississippi og Missouri er de eneste landene som ikke å kreve motorsykler å ha passasjerseter dersom en passasjer er ridning på baksiden av en sykkel , som i desember 2010. Sammen med disse to statene , New York og Texas også ikke krever passasjer fothvilere når en person er på baksiden . Passasjerhåndtak er obligatorisk i 10 stater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109273.html

Previous:
Next:

motorsykler