Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få til Spark Plug på en 2007 GS500F

Suzukis 2007 GS500F er en sporty og lett-å-ride motorsykkel som kan fungere som en utmerket introduksjon til to hjul opplevelser eller som en drivstoffgjerrig pendler. Den GS500F 487 cc parallell-twin-motoren produserer nok strøm til å holde alle, men de fleste performance-tenkende ryttere lykkelige, mens du gjør mesteparten av sin 5,3-liters bensintank. Mens en GS500F kan holdes i sin sweet spot med minimalt vedlikehold, må dens tennplugger gap sjekkes hver 3500 miles og tennpluggen må skiftes på hver andre inspeksjon intervall. Gjør dette krever fjerning av motorsykkelens fairing paneler for å få tilgang til tennpluggene på begge sider av motoren. Du trenger
Phillips skrutrekker
5 mm unbrakonøkkel
Air kompressor
Blåsepistol vedlegg
18 mm Plugghetter
Stikknøkkel
To DPR8EA-9 tennplugger
ledningsdimensjon
Spark plug gapping verktøyet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft motorsykkel på midten stå og la motoren avkjøles i minimum 30 minutter.
2

Lås setet låsen, og trekk setet ut av motorsykkelen. Skru av terminalen bolt feste den svarte negative (-) batterikabelen til batteriets negative (-) terminal, med en stjerneskrutrekker. Trekk kabelen vekk fra batteriet og rammens seteskinnene.
3

Fjern venstre og høyre kåpe paneler, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
4

Clear bort skitt eller rusk fra områdene rundt tennpluggene, som ligger på begge sider av motoren topplokket, ved hjelp av en luftkompressor utstyrt med blåserør vedlegg.
5

Trekk venstre tennplugg kabelen ut av tennpluggen. Skru ut tennpluggen, ved hjelp av en 18 mm Plugghetter og en pipenøkkel.
6

Sjekk mellomrommet mellom den nye DPR8EA-9 tennpluggen sin og jord stroppen, ligger på spissen av tennpluggen, ved hjelp av en dimensjon. Ideelt sett bør luftgap måle-0.031 til 0.035 tommer. Justere luft-gap etter behov, ved hjelp av en tennplugg gapping verktøy, hvis mellomrommet er større enn 0.035 tommer eller mindre enn 0.031 tommer.
7

Skru tennpluggen inn i venstre motorsylinder for hånd. Trekk til tennpluggen til 16 fot-pounds, ved hjelp av en tennplugg kontakten og momentnøkkel. Plugg den venstre tennplugg kabelen over enden av tennpluggen.
8

Fjern høyre tennplugg kabelen og tennpluggen. Sjekk den nye tennplugg air-gap og justere etter behov. Skru tennpluggen på plass og stram det til 16 fot-pounds med Plugghetter og momentnøkkel. Plugg den rett tennplugg kabelen over enden av tennpluggen.
9

Sett venstre og høyre kåpe paneler på motorsykkel. Koble den negative (-) batterikabelen og skru terminal bolt på plass. Installere setet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111661.html

Previous:
Next:

motorsykler