Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for Triumph Sprint ST

The Triumph Sprint ST er en sport touring motorsykkel som er hjemme likt på motorveien og urbane gater. Sprint ST er bygd for fart, imidlertid, og best ansatt over lange avstander på store, åpne veier. Sin 1050cc, tresylindret motor er et alternativ til BMW og Moto Guzzi V-Twins og japansk-laget in-line fire sylindere. Makt

A væskekjølt 1050cc (64,07 cubic inches) in-line tresylindret, fire-takts motor driver den 2005 Triumph Sprint ST. Den relativt høye 12:01 komprimering og multi-point innsprøytning gir 123 hestekrefter og 76,7 ft.-lb. dreiemoment. Motorens sylinder boringen er 3,1 inches og slaget måler 2,8 inches. En sekstrinns kjede-drevet overføring mates med motoren. Triumph fokus på in-line tresylindret versjon motoren tillater sport tourer å gi en jevnere gange enn den ramle av V-Twin motorene, men utøver nok strøm til å gi rekkefirerne en kjøre for sine penger. 2010-modellen kan oppnå en toppfart på 160 km /h, ifølge Top Speed.
Frame

Triumph bygget Sprint GT på en aluminium beam ramme, noe som bidrar til dens lave tørr vekt på bare £ 463. Dens dimensjoner har vært konsekvent gjennom årene. Suspensjonen består av en 1,69-tommers patron dual våren gaffel med justerbar forspenning. Den bakre har en monoshock absorber med kompresjon og justerbar forspenning og rebound. Suspensjonen systemet tillater rytteren å manuelt justere støtdemper innstillingene for å tilpasse seg varierende kjøreforhold fra kupert landeveier i vått vær til bygate ridning i stop-and-go-trafikk. En legering svingarmen bukseseler bakhjulet. Fire-stempel caliper dual 12,6-tommers flytende skivebremser foran og ett to-stempel caliper 10-tommer bak skivebremse gi Sprint GT sin bremsekraft. En anti-låsing bremser (ABS) er tilgjengelig som ekstrautstyr.
Størrelse

2005 Sprint GT akselavstand måler 57,4 inches og den totale lengden er 83,2 inches. Det står 48,3 inches høy, mens setet er 31,7 inches av bakken på den laveste innstillingen. Drivstofftanken på 2005-modellene har 4,39 liter, men senere modellene har 5,2 liter. Forhjulet måler 120/70-ZR17 med en nær identisk bakhjulet på 180/55-ZR17.
Egenskaper

2005 modell år Triumph Sprint GT kommer i to farger: Caspian Blå og Aluminum Silver. Senere modeller omtalt Phantom Black and Tornado Red. Kåpen gir beskyttelse mot vind og en trippel-hodelykt forsamlingen gir eksepsjonell visjon om natten. Sykkelen har salveskene og et bredt sete for å imøtekomme rytter og en passasjer. Den triple eksosrør er gjemt under setet. For 2007 årsmodell, hevet Triumph frontruten og styret for å gi rytteren med mer komfort over lang distanse ridning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107718.html

Previous:
Next:

motorsykler