Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du en Seat Fra en 2007 Yamaha V-stjerners 650

Yamaha V-stjerners 650 er en svært populær motorsykkel i krysseren og motorvei ridning samfunnet. Det er kjent for sin komfort, rikelig med kraft, enkelt vedlikehold og høy skreddersy. Mange ettermarkedsprodukter setene kan anvendes ved V stjerne 650, men for å kunne installere en, må det lager setet først fjernes. Fjern V Star sete for å utføre generelt vedlikehold og for installasjon av oppgradert og tilpasset seter. Du trenger
Basic skiftenøkkel sett
Hex skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Sett Yamaha V-stjerners 650 på stativ sin slik at den ikke vil falle over mens du arbeider. Hvis du har et senter står montert på sykkelen din, er det vanligvis best å bruke den i stedet for den siden stå som sentrum standen er litt sikrere.
2

Fjern det bakre passasjersetet bolt med en socket skiftenøkkel. Du må kanskje bruke en forlengelse på pipenøkkel slik at du kan omgå polstring av setet. Trekk setet bakover for å skille det fra setet braketten og sett den til side.
3

Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne de to boltene som holder baksetet brakett på bakskjermen. Fjern hovedsetet bolt fra bakskjermen og setebraketten ved hjelp av en fastnøkkel, og trekk setet bakover og oppover for å skille det fra forsetet braketten og sykkelen.
4

Fest setet eller noe annet sete som bruker aksjen montering system ved å sette hovedsetet på plass og erstatte hovedsetet mount bolten, og de to bakre setebraketten bolter. Skyv bak passasjersetet på plass og bytter ut den bakre passasjersetet bolt med en pipenøkkel. Stram alle boltene til 7Nm hvis du har en momentnøkkel, "relativt tight" hvis du ikke gjør det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106854.html

Previous:
Next:

motorsykler