Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Yamaha V-stjerners 650

Yamaha V-stjerners 650 er en sykkel kjent for sin pålitelighet, komfort og manøvrerbarhet. Det er en av de mest populære motorsykler i 600 til 1000 ccm rekkevidde. Yamaha anbefaler oljeskift i V-stjerners 650 hver 2000 til 3000 miles. Hold Yamaha knirkefritt og spare tid og penger ved å endre motorolje hjemme. Du trenger:
17 mm fastnøkkel
17 mm pipenøkkel med forlengelse
10 mm sekskantnøkkel
5 liter 20W40 motorsykkel olje
Oil filter skiftenøkkel
trakt og fleksible rør
Utskifting av oljefilter
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

ri på Yamaha V-stjerners 650 å varme sykkelen opp til driftstemperatur. Oljen bør alltid skiftes varmt som det vil renne lettere ut av veivkassen. Sett sykkelen på et stativ som holder sykkelen nivå. Bruk et senter stativ hvis den er utstyrt. Ikke imidlertid bruke den siden stå når du utfører et oljeskift da dette ikke vil la all oljen renne fra sykkelen.
2

Fjern setet ved å fjerne passasjersetet bolt og to bolter som holder hovedsetet braketten på plass. Fjern peilepinnen fra sykkelen, deretter plassere en renne pannen under motoren på motorsykkelen. Bruk en 17 mm fastnøkkel for å fjerne den første drain bolt, funnet under motorblokk og en 17 mm skralle og utvidelse for å fjerne den andre, fant bak bakhjulsopphenget. La oljen renne da erstatte både bolter tett.
3

Fjern oljefilteret på fronten av sykkelen ved hjelp av en olje filter skiftenøkkel. Smør pakningen på det nye oljefilteret med en liten bit av motorolje stram det på oljefilteret socket. Ikke stram oljefilteret eller du kan skade den.
4

Fjern oljepluggen, funnet bak den bakre sylinder av motoren, med en 10 mm sekskantnøkkel. Ved hjelp av en trakt og fleksible rør, tilsett 3,2 liter 20W40 motorsykkel olje til sveiv tilfelle. Skru på oljepluggen.
5

Legg én liter 20W40 motorsykkel olje til olje filler funnet under setet. Bytt ut peilepinnen og starte sykkelen. La den gå på tomgang i minst fem minutter. Etter at sykkelen har idled, slå den av, sjekk oljenivået med peilepinnen og legge noe olje er nødvendig for å bringe olje helt opp til midten av hash-merkene på peilepinnen.
6

Erstatt sete for din V-stjerners 650, starte sykkelen opp og gå for en kort tur. Husk at en sykkel alltid vil handle annerledes på tomgang enn når det faktisk blir kjørt, så når du kommer tilbake, sjekke oljenivået på nytt. Hvis det har senket betraktelig, ta sykkelen til en sertifisert Yamaha motorsykkel mekaniker som skal sjekkes ut. Hvis alt er bra, er sykkelen god å ri frem til neste oljeskift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106853.html

Previous:
Next:

motorsykler