Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Goldwing Fork Seals

Honda Goldwing gaffel sel kan lett byttes ut uten spesialverktøy eller utstyr. Gaffelen selene støttes nedenfra av en stor skive og festet på plass med en stor snap-ring. Den fjærbelastede gummipakningen bidrar til å holde gaffelen oljen i leggen og hindrer vann drypper ned i benet og blande med gaffel olje. Alder, kan ekstreme temperaturer, støvete forhold og slitte gaffel foringer føre til gaffel segl svikt. Dette er vanligvis angitt med overdreven olje lekker ved forseglingen. Oljen vil bli synlig på gaffel tube og vil trolig tiltrekke seg og holde støv og vei skitt på gaffelen tube like ovenfor leggen. Du trenger:
mekaniker verktøy
Fork avløp pakninger
Momentnøkkel
Inside snap-ring tang
Allen driver satt
Spjeld bolt pakninger
Ny gaffel sel
Kobber skiver
to-fots delen av 1-1/2 "PVC rør
Fork olje
Vis flere instruksjoner
en

Fjern leggen dreneringspluggene med en skiftenøkkel og avløp gaflene. Installere dreneringspluggene med ferske uttømmingsspunsgjengene pakninger og trekk pluggene til fabrikkens spesifikasjoner for året Goldwing.
2

Fjern den store snap-ring på toppen av leggen med et par inne snap-ring tang. Fjern Allen-skruen i bunnen av leggen for å frigjøre den indre spjeldet. Kast kobber pakninger.
3

Skyv leggen opp på gaffelen rør, komprimere gaffelen. Skyv leggen ned med makt med en slide-hammer som handling. Leggen vil skille fra gaffelen røret, slik at den øvre foringen, gaffel segl, vaskemaskin og snap-ringen på gaffelen tube. Inspisere øvre foringen på dette punktet og bytt den ut hvis den er slitt eller skadet.
4

Fjern vaskemaskin og gamle segl fra røret. Installere den nye tetningen på tube med sin skriving vendt opp. Skyv skiven tilbake på gaffelen tube.
5

Klem øvre bøssingen på gaffel tube med håndkraft for å la den gli forbi leggen foringen. Tre den nedre benet tilbake opp på gaffelen røret og skyve den opp inntil den interne spjeldet treffer bunnen av leggen. Installere en ny kobber skiven på spjeldet bolten og erstatte bolten i bunnen av leggen. Dreiemoment til fabrikkens spesifikasjoner for ditt år av Goldwing.
6

Skyv stor skive på gaffelen ned i leggen. Plasser det nye gaffel pakningen i dens utsparing i toppen av leggen. Skjær en 2 fot delen av en 1/2 tommers PVC-rør. Skyv røret på gaffelen rør og bruke den som en slide-hammer til å kjøre den nye pakningen hjem. Trykk forseglingen med røret til den når bunnen.
7

reinstallere snap-ring med snap-ring tang. Pass på at snap-ring seter fullt inn i sin beholde sporet i leggen. Refill gaflene med olje som per anbefalinger fra fabrikken for ditt år av Goldwing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106689.html

Previous:
Next:

motorsykler