Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

KX125 Fork Spesifikasjoner

The Kawasaki KX125 motorsykkel regnes som en konkurranse Dirtbike . Ett- sylinder, to - takts motor driver den 192 -lb . sykkel med en seks -trinns girkasse og kjededrift ved å utvikle ca 41 hestekrefter . Forgaffelen gir styring kontroll og suspensjonen til KX125 . Gaffel Angle

gaffel vinkel , referert til som den rake av sykkelen , er 27 grader. Hvis dreiepunkt av forhjulet var rett over navet på forhjulet gaffel vinkelen ville ved null grader . Jo høyere rake vinkel på mer lineær stabilitet sykkelen har . Street sykler har raker på mer enn 30 grader , mens mer manøvrerbare dirtbikes og sport sykler har lavere gaffel vinkler .
Front Suspension

forstillingen , en del av fronten gaffelen , av KX125 bruker patroner for å gi en støtdemper effekt med en bevegelse av 11,81 inches . Til sammenligning er den bakhjulsoppheng en enkelt svingarm støtdemper med 12,2 inches av reiser .

Foran bremser og dekk

The Kawasaki KX125 benytter en enkelt plate hydraulisk brems på både forsiden og baksiden av sykkelen . Sykkelen bruker en 80/100 R21 dekk på forhjulet . Bakbremsene er også hydrauliske skivebremser med en litt større 100/90 R19 dekk montert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108774.html

Previous:
Next:

motorsykler