Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Fuel Sil på en Harley-Davidson Dyna Wide Glide

For å vedlikeholde din Harley-Davidson Dyna Wide Glide, anbefales det at du bytter drivstoff sil (også kalt drivstoffilter) hver 25000-30000 miles. Du kan spare penger ved å utføre denne prosessen selv. Du kan kjøpe en ny make-spesifikke drivstoff silen i en auto deler butikken eller på nettet. Holde drivstoff sil frisk vil bidra til å få mest mulig ut av din Harley og vil sikre lang levetid. Du trenger
Stikknøkkel
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern drivstofftanken konsollen ved å fjerne mutteren under speedometer og skruen over sete. Løft konsollen fra rammen på sykkelen ved å trykke ned på øvre venstre del av drivstofftanken (dette frigjør konsollen fra drivstofftanken).
2

Fjern drivstofftankventilen tube med din hender og deretter fjerne kalesjen skruene fra toppen av tanken. Du vil da kunne løfte opp kalesjen fra drivstofftanken. Vri den i en retning mot klokken, og trekk den bort fra drivstofftanken for å fjerne den gamle drivstoff sil.
3

Installer det nye drivstoffet sil og pakning i kalesjen og deretter vri baldakin i klokkens retning, og skyv den tilbake i bensintanken.
4

Stram baldakin skruer og re-installere ventilen slangen inn i tanken. Trykk på drivstofftanken konsollen tilbake på drivstofftanken og sikre det med en skrue og bolt som du fjernet i trinn en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110548.html

Previous:
Next:

motorsykler