Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan identifisere Harley gasstanker

Harley - Davidson motorsykler er noen av de mest populære sykler for å tilpasse og gjenopprette . Ofte vil de som ønsker å gjenopprette en eldre Harley til sin opprinnelige tilstand vil bare Harley - Davidson deler på sykkelen slik at den er så nær fabrikken -form som mulig. For å vite hva du skal se etter for å identifisere en Harley gasstanken , må du være i stand til å se rundt tanken og inspisere den . Instruksjoner
en

Look å se om en eller to stridsvogner er over motoren. Hvis to er over motoren , da motorsykkelen ble bygget før 1936. Se på innsiden av høyre tank. Den bør ha gass bare i den, mens den venstre er holdt gass og olje.
2

Se for en stor boble formen på rammen side av tanken . Hvis den har det, og det har en matchende hulrom på oljetanken ved siden av det , er det en 45 modell motor og ble produsert mellom 1937 og 1973 .
3 p Hvis det har ingen boble, men har en utsparing for å matche rammen, indikerer dette en Big Twin SV. Hvis både høyre og venstre stridsvogner har dype fordypninger i bunnen for å tømme hodet , samt utsparinger for rammen , så er det en OHV motor . Disse motorene har blitt brukt i en rekke modell år siden 1937 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110547.html

Previous:
Next:

motorsykler