Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en clutch på en Valkyrie Motorsykkel

Hondas Valkyrie cruiser motorsykkel skiller seg ut fra konkurrentene med sin enorme sekssylindrede motor, lånt fra Hondas Goldwing. Holde motoren under kontroll er en hydraulisk betjent clutch, drevet av en master sylinderen på venstre styret som gjør at clutchen kobles ut med liten innsats. Dessverre kan dette systemet være forurenset eller felle luftbobler i clutch linje, skaper problemer som spenner fra clutchsluring til en ineffektiv, svampete følelse clutch hendel pull. Fjerne eventuell innestengt luft eller forurenset væske kan løse disse problemene. Du trenger
Phillips skrutrekker
sprøyte
DOT 4 bremsevæske
Clear plastrør
Container
9 mm skiftenøkkel
Butikk håndklær
Vernehansker

Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på støtten sin. Slå styret helt til høyre for å plassere clutch master sylinder på venstre styret i jevn stilling.
2

Fjern de to skruene som fester væske reservoaret dekselet til clutch master sylinder med en stjerneskrutrekker. Trekk det indre diafragma og sette platen ut av fluidreservoaret. Ved hjelp av en sprøyte, suge ut den gamle bremsevæske fra master sylinderen. Etterfyller væske reservoaret med frisk DOT 4 bremsevæske.
3

Følg clutch master sylinder hydrauliske linje til clutch slave sylinder på motoren. Plasser en lengde av klar plast slangen over spissen av slave sylinderens lufteventil. Plasser den andre enden av slangen inn i en beholder for å samle inn brukte bremsevæske.
4

Åpne lufteventil mot en halv omdreining med en 9 mm skiftenøkkel. Trekk i clutch hendel for å tvinge en liten mengde bremsevæske våre av lufteventil. Lukk lufteventil, snu den en halv omdreining med klokken med en 9 mm skiftenøkkel. Slipp clutch hendel sakte. Gjenta om nødvendig til bremsevæske fanget i plastrør er klar og fri for luftbobler. Koplingsspaken bør kreve en liten innsats for å løsne clutch. Gjenta dette trinnet hvis clutch hendel beveger seg fritt uten motstand.
5

Toppen av clutch master sylinder er væske reservoaret med frisk DOT 4 bremsevæske. Tørk bort sølt væske med en ren butikk håndkle. Sett set plate og membran i reservoaret og plasser dekselet over det. Sett inn og stram til dekslet er skruene med en stjerneskrutrekker.
6

Fjern plastrør fra lufteventil og tørk bort sølt væske bort umiddelbart med en ren butikk håndkle. Stram lufteventil med en 9 mm skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107359.html

Previous:
Next:

motorsykler