Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Mikuni forgasser på en Harley-Davidson

Harley-Davidson brukte Mikuni forgasseren før bruk av Keihin konstant hastighet forgassere. Mikuni produsert en side-utkast, mekanisk forgasser som brukte den tradisjonelle fast-jet system for å kontrollere drivstoff. En sommerfugl knyttet til rytteren gassregulatoren med en annen sommerfugl ventil som fungerer som en choke plate kontroller inntak luft volum, og en flottør-og-nål ventilsammenstilling regulerer drivstoff høyde i bollen. Problemer med en hvilken som helst av de innvendige deler kan føre til dårlig ytelse eller en ikke-driftstilstand. Inspisere forgasseren for problemer når det har blitt fjernet fra motoren. Du trenger
Phillips-skrutrekker
bolle med vann
Forgasser rengjøringsmidler
Jet verktøy
Jet plukke satt
Vernebriller
Trykkluft kilde
Gummi- tippet blowgun
Flat skrutrekker
New flottørskål O-ring
Vis flere instruksjoner
Inspection
en

Fjern float bolle skruene med en Phillips- skrutrekker. Trekk flottørskål av forgasseren. Ta av og kast den gamle float O-ring.
2

Fjern float pin skruen med en stjerneskrutrekker. Fjern flottøren fra forgasseren kroppen. Fjern nålen ventilen fra float.
3

Inspiser flottøren for sprekker, hevelse eller tegn på skade. Rist float, lytt etter lyden av drivstoff inne, og bytte flottøren hvis den er skadet eller lekker. Skyv flyte ned i rent vann og se etter bobler. Bytte flottøren hvis bobler flykte fra den.
4

Inspiser gummi spissen på nålen ventil for skade eller slitasje. Inspisere float nål sete i forgasseren. Skift ut nål og sete som et sett hvis begge deler er skadet eller slitt.
5

Fjern gasspedalen Pumpehus skruene med en stjerneskrutrekker. Fjern pumpehuset, O-ring, pessar og våren fra forgasseren kroppen. Inspiser O-ring for skader. Hold mellomgulvet opp til en lyskilde og sjekke det for porer eller rifter. Fjern akselerator pumpen pushrod og inspisere den for skader eller avsliming. Rengjør gasspedalen pumpe stang med forgasser renere hvis det er gummiert opp. Erstatte noen dårlige deler.
6

Fjern den viktigste jet, pilot jet plug and pilot jet, med en jet verktøyet. Inspisere dysene for skade eller hindringer. Rengjør dysene med forgasser renere og jet plukker dersom de er skitne. Bytt dysene hvis skadet.
7

Inspiser butterfly ventiler og ventil foringer i forgasseren. Ta tak i ventiler og prøver å vrikke dem å avgjøre om de foringene er slitt. Ventilen og foring forsamlinger er matchet til forgasseren under produksjonsprosessen, og kan ikke repareres. Bytt forgasseren som en enhet hvis disse delene er skadet eller slitt.
8

Ta på vernebriller. Blås gjennom drivstoff og luft passasjer i forgasseren med trykkluft og en gummi-tipset blowgun. Føler uttaket havner innenfor forgasserutløpet å sikre at de ikke er tette eller begrenset. Rengjør passasjer med forgasser renere om noen av dem er tette, så igjen blåse ut passasjer.
Montering
9

Installer hoveddysen med en jet verktøyet. Slipp pilot jet inn i pilot jet tårnet og installere det ved hjelp av en forgasser verktøyet. Installer pilot jet pluggen og stram den. Vær forsiktig så du ikke skader jetfly under montering. Dysene er messing og kan bli deformert eller skadet, noe som vil begrense drivstoff flyt, effektivt redusere jet størrelse.
10

Monter flottøren og nål ventil. Sett nålen ventil inn i huset sitt, og plasser flyte og flyte pin på plass. Installer float pin skrue og stram den med en Phillips-skrutrekker. Plasser forgasseren på sin side med flottøren pin på 12 o'clock posisjon. Mål flottøren høyde fra flottørskål tilpasningsflate på forgasserhuset til ytterkanten av flottøren, klokken 6-posisjonen. Målet skal være mellom 0,63 til 0,67 inches. Juster float tang med en flat skrutrekker til målingen faller innenfor dette området
11

Installer gasspedalen pumpe O-ring. Installer gasspedalen pumpe blender inn gasspedalen pumpehuset og sikre mellomgulvet passer jevnt i sporet sitt. Installer gasspedalen pumpehuset og stram skruene godt med en stjerneskrutrekker.
12

Installer en ny flottørskål O-ring. Installer flottørskål og skruer. Stram flottørskål skruer i et kryss-mønster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111702.html

Previous:
Next:

motorsykler