Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Synkroniser Carburetors på en GSX-R

Kvartetten av forgassere som brukes av en Suzuki GSX-R bidra til maskinens høy ytelse evner, men bare hvis de holdes i orden. De forgassere avhengige av en jevn vakuum som genereres av motoren. En liten endring mellom hver forgasser er gasspjeld vil påvirke vakuumnivåer, forstyrre synkroniseringen mellom forgassere og forårsaker et tap av kraft i hele turtallsområdet. Re-synkronisering av en GSX-R er forgassere er en relativt grei oppgave. Imidlertid er et manometer som måler vakuumnivåer i forgasseren ved hjelp av kvikksølv-fylte målere, som kreves for jobben. Du trenger
Tjenesten stå
Fan
4 mm unbrakonøkkel
Manometer med gjengede adaptere
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1 < p> Plasser GSX-R på en tjeneste stå å gi stabil støtte. Plasser en stor vifte foran motoren. Du kan la motorsykkelen på stativ sin hvis du ikke har et stativ.
2

fjern side kåpe paneler fra GSX-R, med en 4 mm unbrakonøkkel. Start GSX-R motor og la den varmes opp i tre minutter, så stopper motoren.
3

Fjern innløps-skruer fra baksiden av forgassere, plassert rett frem av motorens innsugsmanifoilene, ved hjelp av en liten flat skrutrekker. Skru ditt manometer sin adaptere inn i forgassere 'viker. Plugg manometer er vakuum slanger inn i adapterne.
4

Start GSX-R motor igjen og slå på viften for å hindre at motorsykkelen blir overopphetet. Juster motorens tomgang til 1750 rpm, med tomgangsskruen justering knotten på venstre side av motoren
5

Vær oppmerksom på manometer er vakuum målinger mellom motorens # 4 og # 3 forgassere. - plassert på venstre side av motoren. Nivåene av Hg for begge sylindrene skal være jevnt balansert i sentrum av målerens målere. Hvis nivåene er ikke identiske, skru justeringsskruen mellom # 4 og # 3 forgassere med en liten flat skrutrekker inntil vakuumnivåer er enda. Balansere # 2 og # 1 forgassere organer på høyre side av motoren, med samme metode.
6

Synkroniser både forgasser banker, med justeringsskruen plassert mellom # 2 og # 3 sylindret . Vri justeringsskruen inntil alle fire forgasseren er vakuum nivåer er sentrert i målerens målere.
7

Juster motorens tomgang til 1200 rpm, med tomgangsskruen justering knott. Stopp motoren og sett på sidene kåpe paneler, med en 4 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110445.html

Previous:
Next:

motorsykler