Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å gjøre Burnouts Med en Shaft Drive Motorsykkel

Burnouts er lett trekkes av på nesten alle motorsykkel. Mens noen ryttere kan utføre en burnout for ytelse grunner, for eksempel en dra syklistene varmer sine bakre dekk, de fleste gjør det bare som et show av sine maskinens kraft. Mens de negative effektene av røyking på bakdekket er fokusert hovedsakelig på selve dekket, gjør dette på en aksel-drevet motorsykkel kan forårsake katastrofale skader som drivakselen kjemper for å spinne bakhjulet. Det er ikke å si at det ikke kan gjøres, men det absolutt ikke er oppmerksom på. Instruksjoner
en

Start motoren og skifte til andre gir. Skreve motorsykkel, plante begge føttene solid på bakken. Skifte vekten fremover og på forsiden av motorsykkelen.
2

Pull i front bremsehendelen og clutch hendel helt. Opprettholde et stramt grep på bremsehendelen.
3

Slipp clutch hendel litt før motorsykkelen begynner å presse mot sin front brems. Vedlikeholde grep på forbremsen som motorsykkelen ikke skal rulle frem på dette punktet.
4

Roll gassen tilbake raskt. Vedlikeholde grep på forsiden bremsehendelen. Slipp clutch hendel i en enkelt jevn bevegelse og bakhjulet bør begynne å spinne. Påfør mer gass dersom bakhjulet er anstrengende.
5

Trekk i clutch hendel og rulle gassen frem til å avslutte utbrenthet økt. Ikke slipp foran bremsehendelen til bakhjulet har helt sluttet å rotere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107008.html

Previous:
Next:

motorsykler