Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en Superbike

Superbikes er endret produksjon sport sykler som brukes til racing. Superbike ligaer eksisterer rundt om i verden. Ducati, Honda, Yamaha, Suzuki og Kawasaki er noen av de dominerende merkene som brukes i Superbike. Kostnaden for en superbike varierer, avhengig av hvor mye penger racing team ønsker å investere. Kostnaden kan være flere tusen til flere hundre tusen, som de i FIM World Superbike. De fleste motorsykler har firetaktsmotorer. For tvillinger, er rekkevidden mellom 850 cc og 1200 cc. For fire sylindre, er det mellom 750 cc og 1000 cc. Du trenger
Suspension
inntak og eksos
Felger og dekk
Bremser
Svingarm
Full mekanikk garasje med verktøy
Liten motor mods
Show Mer Instruksjoner
en

Consult regelverket for ligaen at superbike vil bli racing i. Restriksjoner på deler og modifikasjoner varierer fra liga til liga, så sjekk før du gjør noen endringer.
2

Skift hjul og dekk. Større størrelse, lette hjul er vanlig i Superbike. Jo større hjul tilsvarer en større dekk. Jo større dekk tilsvarer mer grep. Mer grep tilsvarer bedre kjøreegenskaper og mindre hjulspinn. Dekkene bør være slicks. Stock flere forbindelser som spenner fra hard til myk. Spor variasjon og værforhold tilsier dekkvalg.
3

Endre fjæring og svingarm. Racing suspensjoner justere for ulike spor. Suspensjon og svingarm endringer ri høyde, stivhet og dramatisk endrer håndtering. Racing suspensjoner er vanligvis mye stivere.
4

Endre bremsene. Bremsene er avgjørende for racing suksess. Å kunne stoppe raskt og trygt kan barbere sekunder av corning tid. Keramiske bremser er vanligvis best, men forskjellige ligaer kan ikke tillate dem. Superbike bremser er vanligvis mye større enn lager seg.
5

Oppgrader inntak og eksossystem. Airflow er en stor del av ytelsen. Oppgrader Luftboksen til en forestilling modell. Airbox er det som bringer luft inn i motoren. Oppgrader eksosanlegg. En komplett eksosanlegg oppgraderingen kan legge en masse hestekrefter til enhver motorsykkel.
6

Oppgrader mindre motordeler. Drivstoff tilsetningsstoffer, tennplugger, belter, ledninger og ECM bør alle være oppgradert for racing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111361.html

Previous:
Next:

motorsykler