Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Open Belt Drive på en Harley Davidson

For noen Harley-Davidson eiere, det handler om hestekrefter. Hvis motoren av en Harley-Davidson har bedre-enn-fabrikken hestekrefter, installere en åpen reimdrift vil forbedre ytelsen. Dette er større ombygging. En åpen reimdrift kan installeres på en Harley-Davidson i en bakgård eller garasje, men noen ting er bedre overlates til en profesjonell. Dette prosjektet innebærer spesielle verktøy og prosedyrer, inkludert noen som en gjennomsnittlig Harley rytteren ikke ville ha i en verktøykasse eller vet om. En eiers manuell er et must for å gjøre dette store for en jobb. Du trenger
Clutch hub avtrekker
Jims 34902-84 Mainshaft Peiling Race Tool
Allen fastnøkkel
Kombinasjonsnøkler
Socket sett
Momentnøkler
Åpen reimdrift kit
Tjenesten manuell
Blå eller rød tråd locker
Vis flere instruksjoner
en

sette sykkelen på en sykkel stativ, sikkert. Rive ned sykkelen. Referere til tjenesten manualen for de eksakte delene som må fjernes da dette varierer fra modell til modell.
2

Ta peiling rase ut av de viktigste akselen med JIM'S nr. 34902-84. Ta av dynamoen rotoren. Sjekk tannhjulet akseltetning for slitasje.
3

Glide motorplaten til hvor det skal installeres. Sett hæl /tå Shifter akselen inn i motoren plate.
4

Fortsetter på høyre side av sykkelen, sette starteren på plass på baksiden av motoren plate ved å installere de to flensbolter .
5

Skyv hele forsamlingen, som vist i håndboken, over enden av starteren skaftet. Træ bolten inn i midten av hele beltet drivaggregatet. Dreiemoment som beskrevet i manualen.
6

Monter remmen på drivakslene midlertidig. Juster akslene for beltet til å gli inn i stilling. Fjern beltet når akslene er satt til riktig innstilling.
7

Installer både trinser, ettertrekking som anvist i bruksanvisningen.
8

Working trinser, installer belte på begge. Plasser fremre og bakre trinser med motor tannhjul og girkasse hovedaksel.
9

Ta skivene ut igjen. Installer dynamo dekselet ved å skyve det over sprocket akselen rett ved siden av statoren rotoren.
10

Monter trykkplaten med stemplet ordet "ut" viser.
11

Installer mellomgulvet våren og holderen. Den stemplet ordet "ut" skal vende bort fra sykkelen. Stram alle skruer og muttere.
12

Bytt starteren jack akselen med boltene som følger med i settet.
13

Monter alle andre deler til din modell. Juster clutch. Gå for en prøvetur, justere etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107027.html

Previous:
Next:

motorsykler